Over bakken Pool lukke instruksjoner

March 5

Over bakken Pool lukke instruksjoner

Vintervinden er breezing i og det er på tide å dekke over bakken bassenget for å beskytte den mot skitt, blader, minusgrader og skader forårsaket av is og vind. Med litt kunnskap, høyre kjemikalier, en solid overbygg og litt arbeidskraft, kan du lukke din over bakken pool for å sikre at det holdes rent under harde vinteren. Når du åpner det våren, føle deg trygg på at du har ren, glitrende blå vann klar for familien å hoppe inn og nyte.

Instruksjoner

•Gather bassenget lukke leverer-dekk, kabler og vinsjer, skimmer plate og winterizing kjemikalier, så har du alt i nærheten. Få en venn til å dekke bassenget som trekket kan være tunge og vanskelig å håndtere selv. Fjern et område i garasjen eller et skur lagre pool utstyr når du har tømt og tørket alt.

Sette inn en vinter plate skimmer. Koble bassenget tilbake ved å spinne det mot klokken, og ta ut alle slanger. Bruk en skrutrekker til å fjerne avløp pluggene fra pumpen og filteret å tømme dem av overskytende vann. Etter noen minutter, slå du dem opp ned for å sikre at de ikke lekke, og da dekke og lagre dem bort.

•Plasser en oppblåst luften pute i din over bakken pool å beskytte bassenget vegger fra isen ekspansjon. Tømme bassenget vann minst til hvor vannstråle er. Bruke tunge streng eller tau for å binde luft puten vegger å holde dem fra skiftende når du dekke det.

•Throw en bøtte med winterizing kjemikalier som har blitt fullstendig oppløst i din over bakken pool. Teste og justere kjemiske før dekker bassenget. PH-nivået bør være mellom 7.2 og 7.6 alkalitet bør være mellom 100 og 150 ppm. Legge til et sjokk produkt for å øke klor nivå til minst 3.0.

•Drape din over bakken pool med basseng dekk med svart siden ved vannkanten. Gå rundt bassenget og brette dekselet helt rundt alle sidene. Fest kabelen til hver maljer med en vinsj og stram ender i klokkens retning. Kontroller at luften puten er fortsatt i midten av bassenget. Hvis ikke, ta dekselet av, tilbakestille puten og gjenopprette.

Tips og advarsler

  • Lagre pool utstyr, stoler, oppblåsbare leker, stiger, rails, lysbilder og trinnene i et tørt sted, for eksempel en garasje eller kaste.
  • En oppblåsbare ball eller gamle dekk kan brukes i stedet for en luften pute.
  • Blåse luft pute bare to tredjedeler full.
  • La litt vann på overbygg å gi det litt vekt å beskytte den mot blåse ut i sterk vind.
  • Kjemikalier som ikke har blitt riktig oppløst kan flekken duken av din over bakken pool.
  • Air puter vil ikke holde regnvann fra forårsaker pytter over din overbygg.