Over bakken Pool installasjon og materialer

May 16

En over bakken pool er et flott tillegg til ethvert hjem. Denne typen bassenget åpner opp en rekke rekreasjonsmuligheter til hagen område uten bekostning av en helles betong pool. En av de fine tingene om en over bakken pool er at du har litt fleksibilitet i utformingen av dekorative funksjoner, som alle terrassebord og personvern gjerde du legge. Visse grunnleggende må likevel vurderes for installasjon av noen over bakken pool, inkludert bygging materialer.

Bassenget installasjon grunnleggende

Grunnlaget for en over bakken pool er kanskje det viktigste å vurdere i installasjonen. Bassenget trenger en solid, jevn overflate som å hvile for komfort og sikkerhet for de som bruker den. Det er lurt å tenke hindre fremtidige plantevekst under bassenget, som gress og ugress. Dessuten er støtte innramming måtte tåle vekten og trykket på vannet en viktig del av en over bakken pool installasjon. Dette er hvor byggematerialer tiltre lek.

Bassenget Foundation

Det første trinnet i å skape grunnlaget for en over bakken pool er å fjerne alle torv der bassenget skal sitte, inkludert opptil 6 fot ekstra jord rundt utsiden av bassenget. Deretter må karakteren av jord være utlignet til sitt laveste klassenivå. Du må legge til byggematerialer, som knust stein eller sand, jord å gi stabilitet og avløp. Så må denne jord basen være tamped jevnt for å sikre en stiftelse som vil støtte bassenget og bo nivå samtidig.

Bassenget innramming

I bassenget innramming leveres alle de nødvendige byggematerialer, som støtte innlegg og baser, vegger, rekkverk og rekkverk caps, vanligvis av produsenten. Brostein eller blokker er også nyttig i innramming støtte innlegg for å stabilisere og rette bassenget. Det anbefales sterkt at en bukt bestående av en kile mellom 6 og 8 inches bredt, bør plasseres der veggen innramming møter interiør jord basen. Byggematerialer for vik området fra sand til pre-laget Styrofoam produkter som er tilgjengelige fra bassenget leverer selskaper. Til slutt, basseng duken må installeres nøye og tålmodig, i henhold til produsentens instruksjoner, slik at store folder i liner materiale ikke oppstår selv om små rynker er tillatt og generelt uunngåelig.

Flere hensyn

Bassenget industrien er svært opptatt av sikkerhet og bestreber seg på å forhindre ulykker og nær-drukning hendelser i private svømmebasseng. Som et resultat, er det avgjørende at du kontakter din lokale bygge koden byråer oppdatert informasjon om bassenget installasjon og sikkerhet gjerde, alarmer og elektriske ledninger som må være inkludert med over bakken bassenget. Varselsignaler, stigen skap og tilgang fra hjemmet til bassenget er forskning før du starter installasjonen over bakken pool.