OSHA spesifikasjoner for funksjonshemmede ramper

December 27

OSHA spesifikasjoner for funksjonshemmede ramper

Occupational Safety og helse Administration (OSHA) avtaler med sikkerhet saker på arbeidsplassen, og arbeidstakernes rettigheter, ikke rettighetene til funksjonshemmede borgere. Som sådan, har OSHA ingen spesifikasjoner for funksjonshemmede ramper. Amerikanerne med funksjonshemminger Act (ADA), men har en veldig bestemt sett med regler for å sette opp handikappet ramper.

Skråningen og stige

En rampe er en skråning større enn en 1:20 forholdet - 1 tomme økning for hver 20 inches av run - designet som en tilgjengelig rute til en bygning. Minimum foreslått stigning er 1:12 (som kan være vanskelig for noen funksjonshemmede å navigere) og generelt bakken bør være mellom 1:16 og 1:20. Sikre du er ADA retningslinjene, skal minst mulig skråningen brukes ved bygging av en rullestolrampe. Den høyeste økningen for kjøring av en rampe er 30 tommer.

Bredde og lengde

Minimumsbredden for en rullestolrampe ifølge ADA retningslinjer er 36 tommer (3 fot). Maksimal lengde for rullestolrampe uten en landing er 30 fot. Hvis rampen er lengre enn 30 fot uten en landing (som det ikke bør være hvis rampen har blitt bygget siden ADA retningslinjene trådte i kraft), må det være en hvile plattform på hver 30 fot.

Landinger

Rampen landinger må være nivå. En skrånet landing kan potensielt skade en person i rullestol hvis hun tips bakover. ADA krever at en rampe har landinger på toppen og bunnen, samt på hver rampen kjøre. En landing må være minst like bred som rampen frem til den. Minimumslengden på en landing er 60 inches (5 fot). Hvis retning av rampen endres på en landing, kan landing ikke være mindre enn 60 inches av 60 inches. Dører på landinger har bestemte retningslinjer avhengig av døren. Disse retningslinjene kan finnes på webområdet for access-board.gov.

Rekkverk og kantbeskyttelse

Når både voksne og barn kan bruke en handikappet rampe, skal to sett med rekkverk være tilstede, med mer enn 9 inches av loddrette avstanden mellom to skinner. Maksimumshøyden for skinnene er 28 inches for et barn jernbane og 38 inches for en voksen jernbane. Minimumshøyden for en voksen jernbane er 34 inches. Rekkverk må kontinuerlig og på begge sider av rampen. Fjern mellomrommet mellom håndtak og en vegg skal ikke mindre enn 1 1/2 inches. Ramper og landinger med en dropoff må ha en fortauskant eller en vegg som er minst 2 inches høy. Til slutt, utendørs ramper må bygges på en måte som hindrer vann i å samler seg på overflaten.