Ormer på kirsebærtrær

July 26

Ormer på kirsebærtrær

Kirsebærtrær er ofte plantet for sine vakre rosa blomster og attraktive blomster. Dekorativ kirsebærtrær som Kwanzan kirsebær treet plassert ofte nær terrasser og trives i full sol. Kirsebærtrær er utsatt for skade fra skadedyr og sykdommer. Den østlige telt larvene og skog telt Larvene er skadedyr som pleier å skade kirsebærtrær.

Østlige telt Caterpillar

Østlige telt caterpillar ble først oppdaget i 1646, og er et skadelig skadedyr på skyggen trærne. Denne caterpillar foretrekker å spise kirsebær, wild cherry, apple og plommer. Men vil den østlige telt caterpillar mate på bjørk, aske, redgum, willow, lønn, eik, witch-hazel, blackgum, fersken, plomme og poppel. Eggene av østlige telt Larvene er lagt på de små kvistene av verten treet. Når eggene klekkes, caterpillar Larvene finne en gaffel i greiner og bygge et telt. Larvene vokser, blir teltet større for å kompensere for dette. Caterpillar Larvene ut av teltet for å mate av kirsebærtre og returner når ferdig.

Skogen telt Caterpillar

En annen skadelig skadedyr på kirsebærtrær er skogen telt caterpillar. Denne pest foretrekker å spise vill kirsebærtrær, men skjer andre trær som eik, bjørk, sweetgum, alm, Ask, lønn og basswood. Skogen telt Hunnene legger egg mye som østlige telt caterpillar. Når eggene klekkes, larvene gjør telt på greiner. Fôring vanligvis starter på toppen av treet og beveger seg nedover, med Larvene defoliating en gren samtidig.

Effekter

Både østlige telt caterpillar og skog telt caterpillar skade kirsebærtrær av fôring på dem løpet. Kirsebærtrær er ofte krone tidlig i vekstsesongen, forårsaker berørte treet til å bruke mye energi å generere nye blader. Caterpillar infestations resultere ofte i redusert kraft av kirsebærtrær og treet er ofte skjemmende etter fôring.

Kontroll

Kontrollere østlige telt caterpillar og skog telt caterpillar i kirsebærtrær oppnås best ved å ødelegge egg massene og telt. Klippet av teltene og knuse dem. Fortsette å overvåke treet i flere uker for utseendet av nye telt eller egg massene du kan har savnet. Bruk insecticidal sjøsprøyt merket for bruk på Larvene er vanligvis et effektivt middel for kontroll. Gjelde bladverket når Larvene er små og lite for maksimal effektivitet. Sen morgen er den beste tiden på dagen spray fordi Larvene ofte søker solen på overflaten av teltet på denne tiden.