Ormer i gresskar

September 22

Ormer i gresskar

Ormer i gresskar er vanligvis ikke ormer hele, men larver av insekter som stripete agurk beetle og squash vintreet borer. Disse insekter tunnel gjennom vinrankene, forårsaker vinrankene å kollapse og bladene vil. De kan også spres sykdommer, og i alvorlige tilfeller kan utslette en hel gresskar lapp. Hvis du vokse gresskar for mat, dekorasjon eller fortjeneste, finnes det flere rettsmidler for disse irriterende skadedyr. Når du identifisere hva spiser et gresskar, kan du løse problemet.

Squash Vine Borers

Squash vintreet borer er Larven av squash vintreet borer møll. Denne wasplike sommerfugl legger kjedelig røde egg våren blant gresskar, agurk og squash. Voksen møll er mørk grå med røde ben. I motsetning til de fleste møll er de mest aktive på dagtid. Squash vintreet borer Larvene er kremaktig hvit med brune hoder og vokse til en tomme lang. Når Larvene klekkes, tunnel de i utviklingsland vinrankene. Deres ekskrementer vises som gule, sagflis-lignende frass på vinstokker og jord. Det blir prioritert og skinnende med alderen.

Klipp vinrankene opp rett ovenfor en oppføring hull. Fjerne ødelegger larvene og dekke vintreet med jord så det kan helbrede og regrow. Behandle gresskar med plantevernmidler på forsommeren ved første tegn på et insekt angrep. Når Larvene hule i vintreet, blir plantevernmidler ineffektiv. Frass betyr at flere egg vil snart være klekking. Spray hele blad kalesjen å drepe nyklekte larven, og bruke andre programmet syv dager senere.

Stripete agurk biller

Stripete agurk biller som er små, grønn-gul særlig med tre svarte striper. De vokse til bare en fjerdedel av en tomme lang og har en mørk hode og antenner. Eggene er lys gul til oransje. Larvene, som de av squash vintreet borer, er kremaktig med en brun hodet, men de vokser til bare tre-åttendedeler tomme lang.

Stripete agurk bille larver tygge gjennom stilkene, røtter, blader og frukt av gresskar og andre cucurbits. I tillegg til skaden de forårsake ved å spise planter, spre de bakteriell wilt, en alvorlig sykdom som infiserer cucurbits. Overvåke planter for underskriver av voksen biller. Håndplukke dem fra planter, og slippe dem i en bøtte med såpevann. Installere flytende rad dekker etter planting så biller ikke har tilgang til planter. Fjerne dekslene når gresskar begynner å blomstre så bier kan pollinering dem.

PIckleworms

Unge pickleworms er fargeløs eller gulaktig hvit med brune hoder og brune flekker over magen. Som Larvene eldre, slår de gulaktig-grønn. Voksen pickleworm møll er brun med gul midtstripe. De har et vingespenn på 1 1/4 tommer og en liten klynge av hår på tuppen av magen. Sommerfugler legge bleke hvite egg direkte på bladene.

Pickleworms på gresskar, agurk og annen saft, forårsaker skader spenner fra mindre kosmetiske skader til alvorlig skade, rendering frukt ubrukelig. Plante gresskar som tidlig som mulig, og spray dem med et plantevernmiddel merket for bruk på gresskar på sensommeren hvis pickleworms er tydelig.

Betraktninger

Bruke plantevernmidler judiciously i gresskar lappen. Gresskar og andre squash er utsatt for skade fra plantevernmidler. Mange plantevernmidler også drepe bier, som er nødvendig for pollinering og frukt utvikling. Rotere gresskar avlinger så de ikke vokser på samme sted fra år til år, og rototill jord våren å ødelegge overwintering insekter. Plante gresskar i fruktbar jord i et solrikt sted. Sunn gresskar planter er mer i stand til å gjenopprette fra insekt angrep.