Orkideer vokser tilbake?

February 27

Orkideer vokser tilbake?

Orkideer er blant de vakreste og mest delikate av tropic planter. De fleste orkideer planter er solgt mens de er blomstrende, og siden blomster vare i måneder, kan det være vanskelig for uerfarne eiere å fortelle om anlegget vil produsere nye blomster. Med litt kunnskap og spesiell omsorg imidlertid bør en sunn orkidé anlegget re blomstrer.

Nye blomstrer

Når en orkidé blomst dør, forbereder anlegget å blomstre igjen. Det er viktig å la minst en del av stammen, spike eller gren av gamle blomsten på anlegget siden noen varianter produsere flere blomstrer langs samme stammen. Andre sender en ny stilk eller stammen, som til slutt vil blomstre. Undersøke stammen der den gamle blomsten ble plassert og du kan se en liten bud begynner å svelle. Det er best å vente å se om orkide planten sender opp en ny stamme eller blomstrer fra den eksisterende før du fjerner den. Du kanne avbryte døde blomstring.

Temperatur

Mange orkideer krever en endring i temperatur før de begynner blomstrende. Barnehager gjør dette for å oppmuntre en orkide plante å blomstre før den selges. Gjør dette hjemme, opprette en kunstig temperatur dråpe mellom dag og natt. Gjøre dette ved å flytte anlegget til en kul skap eller garasje, eller ved å plassere den i nærheten av et vindu på kvelden. De fleste orkideer tolererer ikke temperaturer lavere enn 55 grader Fahrenheit, men så sørg anlegget ikke blir for kaldt. Blomst tid avhenger av forskjellige, men de fleste vil flower innenfor en måned med en temperatur skift.

Belysning

Orkideer krever masse lys å blomstre. Alle andre forhold kan være ideelt, men hvis anlegget er sultet for lys, vil det ikke blomstre. Flytte orkidé nærmere til vinduet kan hjelpe, men det er viktig å finne en balanse mellom lys og varme. Ideelt sett en orkidé i lyse, indirekte sollys i et rom hvor Dagtid temperaturer fortsatt nokså konstant. Direkte sollys kan svi eller overopphetes anlegget. I sommermånedene, plass orkideer ute i skyggen for å dekke sine lys krav.

Fôring

Siden orkideer kommer i medier som inneholder noen næringsstoffer, som bark og torv moss, trenger de gjødsel regelmessig. Planter som ikke har fått nok næringsstoffer vil ikke produsere blomstrer. På den annen side, kan over gjødsling en orkidé svekke eller drepe den. Finne den rette balansen for gjødsling, hjelper basert på ulike og sine behov, at orkideer.