Orkideer som et Symbol i den kinesiske kulturen

June 21

Orkideer som et Symbol i den kinesiske kulturen

Kort sagt, hvis det er bra, er det tilknyttet orkideer. Kinesisk kultur visninger blomst som et symbol på skjønnhet, eleganse, fruktbarhet, dyd og moralske karakter. Og Konfucius likte det også.

navn

Orkidé, kjent i kinesisk som lan hua, er dypt aktet i kultur, med en rekke positive egenskaper som er tilordnet til blomsten. "Lan Hua er emblemet til kjærlighet og skjønnhet, og står for duft og raffinement," skriver Charles Alfred hastighet Williams i "kinesiske symbolisme og Art motiver."

Fruktbarhet

Orkideer er også fruktbarhetsgudinne og antas å oppmuntre sannsynligheten for et par produsere flere avkom. Derfor fungerer lan hua som en populær blomst i bryllup og baby dusj og som en gave til forventningsfulle par. På grunn av dens relevans ynde og skjønnhet, kan blomst også bli presentert som en enkel forståelse av vennskap.

Konfucius

Gamle kinesiske filosofen Konfucius lagt til positiv symbolikken knyttet til orkidé, skrive det som en "blomst edle karakter," ifølge The Asia Sentinel. Han mente at menn av edle karakter bør se orkideer som sin inspirasjon for kvalitet levende og strebe etter å slippe skjønnhet uansett om de ble kreditert med å gjøre så.