Orientalske Pear Tree vinter overlevelse

August 20

Oriental eller asiatisk pære trees Produser skarpe, Eple-formet pærer som utmerket i salater eller snacking. Selv om mange av sine kultivarer er kaldt hardføre, noen er tidlig bloomers og utsatt for frost skade. Som alle frukt treet, kan orientalske pære overleve vinteren best hvis det er riktig plassert, vannet og sunn når kaldt vær kommer. Det finnes flere tiltak du kan ta for å sikre vinter overlevelse. En av dem er bundet å hjelpe, og alle sammen vil gi pre-treet sin beste sjanse.

Beliggenhet

Lær mikroklimaet av din bolig. Det er sannsynligvis flere områder ditt land som er varmere og mer skjermede enn andre. Velg en plassering for orientalsk pæretreet som gir naturlig beskyttelse mot kulde. Høyereliggende er best, og den øvre delen av et er ideelt, fordi kald luft vil strømme ned og fra treet. Derimot plant ikke treet nederst på en skråning eller motvind side av en bygning, fordi begge vil samle og felle kald luft.

Windbreak strukturer og Bark beskyttelse

Opprette en windbreak for din orientalske pære hvis ingen naturlige beskyttelse. Kjør høy påler i bakken på windward side av treet ca 3 fot fra stammen. Fest landskapsarbeid lerret til innsatsen å bryte vinden. Hvis du ønsker en mer permanent løsning, plante evergreens på windward side av treet, ca 20 til 30 fot unna. Evergreens beholde sine tett løvverk om vinteren og gjør en utmerket windbreak.

Bagasjerommet beskyttelse

Pakk pære trestamme med hvit landskapsarbeid klut for å beskytte barken vinter vind som kan knekke den. Hvit klut vil gjenspeile vintersolen og holde den brenner barken på solfylte dager. Fjerne kluten våren, når all trussel av kaldt vær har gått. Hvis du ikke har råd til en klut wrap, bare male bagasjerommet med hvit latex maling å oppnå den samme effekten.

Frost tepper

Bruk frost teppe i varmere klima å dekke en liten orientalsk pre-treet på sporadiske natten når en fryse er spådd. Kontroller at teppet er klut eller lerret, ikke plast, fordi plast ikke vil vent og morgensolen vil raskt bake treet hvis du ikke fjerne den umiddelbart. Bare kaste teppe over kalesjen av treet, og veie det ned med slagg blokker eller steiner.