Organisk sitrongress

August 4

Organisk sitrongress

En vanlig ingrediens i mange asiatiske retter, sitrongress er frisk med en frisk sitron duft og smak. Disse lys grønn, lett å vokse stilker også har noen overraskende fordeler utenfor kjøkkenet.

Som en matvare

Organisk sitrongress er tilgjengelig i de fleste store dagligvarebutikker eller asiatiske markeder. Som grønne løk, kan tøff, yellowy-hvite delene og leafy grønne stilkene brukes. Mens den grønne delen er vanligvis reservert for garnityr, kan den hvite delen av stilkene skiver og forberedt på nesten hvilken som helst måte.

Alternative bruker

Sitrongress antas av enkelte å hjelpe fordøyelsen, lette kramper og redusere fevers. Utenfor medisinsk bruk, er sitrongress ofte knust eller kokte og lagt til lys eller sjøsprøyt som skal brukes som et insektmiddel, ellers kjent som "citronella."

Voksende sitrongress

Sitrongress er overraskende lett å vokse organisk på grunn av sin naturlige plantevernmidler egenskaper. I stedet for planting av frø eller betale for en ny plante, bare kjøpe en bunt av sitrongress fra din lokale matbutikk, angi hvite ender i vann inntil røtter form og plante i jord.