Organisk plantevernmidler for ormer i løk

February 23

Løk tilhører allium familien som også inneholder hvitløk og sjalottløk. Vegetabilske kommer i biennalen og flerårige varianter og er utsatt for angrep fra en rekke skadedyr som inkluderer ormer som løk Mark. Det er organisk plantevernmidler alternativer for kontroll av løk Mark.

Typer

Alexandra våren og Eric Day Virginia Tech avdelingen av entomologi anbefaler bruk av kiselgur som en organisk kontroll muligheten for kontroll av flere rot kryp eller ormer på grønnsaker, inkludert løk. Pyrethrin er en organisk plantevernmidler foreslått for løk ormen kontroll av University of Utah forlengelsen.

Beskrivelse

Kiselgur eller DE er avledet fra fossilized restene av kiselalger alger. Mineral produktet er nontoxic og korn har veldig skarp, microscopic kanter som pierce myke legemer skadedyr forårsaker dehydrering og død. Pyrethrin er en naturlig insektmiddel i pyrethrum tusenfryd. Produktet påvirker nervesystemet av skadedyr.

Bruk

Bruk naturlig-grade kiselgur og bruk for støvtørking planter. Prøv å bruke det etter en lett regn, som denne hjelper produktene å trenge jord og holde seg til løvverk. Kontroll med pyrethrin, gjelde av infested planter. Pyrethrin er også solgt under forskjellige navn.