Organisk måter å stoppe Spider Mites

October 4

Organisk måter å stoppe Spider Mites

Spider mites er små rovdyr kan forårsake alvorlig skade innendørs og utendørs planter. Den første indikasjonen på spider mites er vanligvis hvite flekker på overflaten av bladene, etterfulgt av webområder som vil encase hele anlegget hvis venstre ubehandlet. Hvis du bruker ikke-organisk plantevernmidler, huske på at de dreper insekter som tære på spider mites. Økologiske metoder er tilgjengelige mot spider mites hvis de vises på planter.

Naturlige forebygging

Edderkopp midd trives i tørt og støvete forhold. Holde potteplanter og utendørs planter skal Vannes for å hindre at midd nesting. Regelmessig fôring og mulching vil holde plantene sunn og mindre sårbare.

Vanlige ugress, som plantain, marshmallow og svart søtvier er favoritt hjem for spider mites. Holde disse weeds ut av hagen for å hindre midd sprer seg.

Fysisk kontroll

Vaske vekk det midd webområder vil avbryte deres naturlige livssyklus og hindre dem fra å multiplisere. Bruk en sterk eksplosjon av vann vask spider mites og deres webområder av utendørs planter. Dette gjør i morgen i tre dager på rad. Sette infested potteplanter i dusjen med deg daglig og gi dem en sterk skylling før det er ingen flere bevis av mites.

Du kan bruke en håndholdt støvsuger fjerne midd og webområder fra planter. Etter forsiktig støvsuging planter, plassere innholdet i beholderen i en plastpose og Legg vesken i fryseren for flere timer å drepe mites.

Beskjære berørte planter ved å fjerne blader og stengler som viser tegn på edderkopp mite skade. Holde anlegget som sterk og sunn som mulig, vil det redusere antall skadedyr.

Biologisk kontroll

Oppmuntre til etablering av midd som tære på spider mites som Phytoseiulus persimilis og Typhlodromus occidentalis. Du kan kjøpe disse nyttig rovdyr, sammen med Blomsterfluer og grønne og brune lacewings--fordelaktige insekter som spiser spider mites.

Du kan lure fordelaktige insekter i hagen din ved å legge en fersk dekker organisk mulch i hagen. Disse hjelpere vanligvis trives i den øverste lag av avfatte gjødsel og humus.