Organisk gjødsel for et furutre

May 19

Organisk gjødsel for et furutre

Furutrær er en viktig del av det amerikanske landskapet. Felles områder som parker og lekeplasser, kommersielle mye og boliger alle er avhengig av den frodige skjønnheten av furutrær og evergreens. Gjødsling et furutre avhenger av furu og sin jord.

Å få etablert

Ikke gjødsle nyplantede pines første år for å tillate sine røtter å etablere. Etter det første året, kan du bruke en liten mengde nitrogen, fosfor og kalium hvis jord testing viser det nødvendig.

Jordtester

Fullføre en jord test hvert tre til fem år for å fastslå behovet for befruktning. Overdreven gjødsel, selv om de er organisk, skade miljøet fordi kjemiske næringsstoffer å kjøre til andre områder eller i vannet bordet.

Typer gjødsel

Fish emulsjon og fiskemel er god, all-around Organisk gjødsel. Balansen av nitrogen, fosfor og kalium er bedre enn mange andre naturlig gjødsel. Andre Organisk gjødsel som fungerer godt med furutrær er alfalfa og bomullsfrøolje måltid, husdyrgjødsel, blod og bein måltid og tang.

Organisk Mulch

Den beste gjødsel for furutrær er en organisk mulch rundt base og drypp linjen av treet. Som mulch dekomponerer, det naturligvis beriker jordsmonnet og gir mat til jord mikroorganismer. De, i sin tur hjelpe konvertere de nødvendige organiske forbindelsene til et skjema som treet kan lett ta opp.