Organisk Eple treet gjødsel

November 8

Organisk Eple treet gjødsel

Organisk gjødsel kommer fra naturlig, i motsetning til menneskeskapte eller kjemiske, kilder. Gjødsling apple og andre frukttrær er avgjørende for riktig utvikling og kan også hjelpe å avverge sykdommer og skadedyr ved å fremme sunn, naturlig motstandsdyktig trær.

Husdyrgjødsel

Husdyrgjødsel oppreisning jord med alle tre næringsstoffer avgjørende for vekst og frukt produksjon: nitrogen, fosfor og kalium. Den kan kombineres med halm eller høy og blandes inn i jorden når trær er plantet. Det bør ikke brukes i nærheten av harvest eller som jord-topping gjødsel på grunn av fare for forurensning mellom frukt og avføring.

Kompost

Kompost er en organisk gjødsel laget av forfalt plantemateriale, og som gjødsel, er rik på nitrogen, fosfor og kalium. Kompost kan brukes på jord, og ifølge David Granatstein, koordinator i Washington State Center for opprettholde landbruk og naturressurser, det er en effektiv sykdom-suppressant.

Med mindre du er sikker på bør make-up av din kompost, denne gjødsel ikke bli spredt innen 90 dager etter innhøsting, fordi noen composts inneholder husdyrgjødsel.

Nitrogen

Nitrogen er den eneste av tre gjødsel næringsstoffer som er raske. Fosfor og kalium forblir i jordsmonnet der de er plassert, gjør jord-topp programmer ganske ineffektivt. Nitrogen, men kan brukes på topsoil og vil raskt spre nedover til røttene der det trengs. Vær forsiktig, men ikke til over gjødsle. Epletrær lagre nitrogen fra årstid til årstid, og for mye av dette næringsstoffet vil oppmuntre spirende, som skader ikke treet, men reduserer frukt produksjon.

Når å befrukte

Gjødsle når trær er først plantet, og igjen hver våren når ny vekst begynner å vises på trærne. 5 pounds av kompost for hvert år til en alder kan spre ved foten av treet og dekket med mulch eller halm. Fruktdannelsen skal skje sesong må trær bare befruktes hvis de viser tegn på mangel.