Organisere ideer for Potter & panner

October 31

Cooking kan være en morsom og avslappende opplevelse for deg. Hvis din gryter og panner er forvirret, som erfaring kan raskt forvandles til en frustrasjon når du ikke kan finne potten som du trenger, lokket det eller favoritt pannen. Fordi disse elementene er stor, klumpete og vanligvis lagret ute av syne, er de ofte de siste tingene i et kjøkken for riktig organisasjonen. Få din gryter og panner for er avgjørende for en hyggelig kjøkken opplevelse.

Rense og sortere dem

Dra alle gryter og panner som finnes i skap, inkludert lokk. Hvis du holder på gamle eller altfor ripete panner, kaste dem og erstatte dem om nødvendig. Donere kokekar som er i god stand, men aldri brukt; gi bitene bort eller selge dem på Internett gjennom Internett auksjonsnettsteder. Kontroller at dekslene er alle intakte og at knotter eller håndtak som brukes til å løfte dem ikke er løs. Hvis lokk er altfor skadet, erstatte dem. Sortere alt i som grupper. For eksempel holde alle lokk i én gruppe, fres panner i en annen.

Lagre dem skikkelig

Holde tunge store kjeler og panner i bunnen sokkelen av ditt skap. Plasser gryter og panner du bruker ofte i skap som er nærmest ovnen slik at de er lett tilgjengelig ved behov. Stable dem etter størrelse, og skriv inn slik at de ligger sammen, størst til minst. Plassere et ark med papirhåndkle eller en papir plate mellom hver pott vil bidra til å hindre riper overflaten av elementet under den.

Holde lokk organisert

Kjøpe en lokket arrangør for å holde alle lokk sammen og skille fra kjeler og panner. Flere typer arrangørene er laget bare for dette formålet. Plasser lokket hylle hyller i skapet på et sted som er nær panner og potter. Et annet alternativ er å kjøpe lokk døren-montert rack. Denne typen rack henger på skap døren og har spor mot innsiden av kabinettet for lokk i. Dør-montert lokket stativer er nyttige når plassen er begrenset i skap der du lagrer potter.

Legg skillevegger, arrangører og Pan stativer

Plasser skillelinjen stativer i din skap cookie og bakervarer ark loddrett eller på sine sider slik at de er lett å gli inn og ut. Alternativt sted mindre spenning stenger i skap mellom hyllene du oppretter flere rader eller spor. Skyv muffin bokser og bakervarer rack mellom hver stang skillelinjen. Kjøpe en glidende hylle eller planlegger å installere i lavere skap å forenkle nå vanskelig å nå potter. Bruk lagdelt stativer flatere panner, som skillets og fres panner, for enkel fjerning.