Organisere ideer for hjem

October 3

Organisere ideer for hjem

En organisert hjem er en lykkelig hjem, eller så ordtaket. Det er ikke benektes at en organisert hjemme er lettere å leve fordi eiendeler er pent lagret og rot er minimal. Fleste synes også at organisasjonen og enda mindre rot føre til en total følelse av tilfredshet.

Kjøkken

Få oversikt over innebygde lagringen på kjøkkenet. Tomme pantry, skap, skuffer og hyller, og se på varene du har på kjøkkenet. Vurdere tørr næringen lagringen i spiskammeret og kjøpe plast beholdere for lagring tørr mat, om nødvendig. Sted som elementer sammen: hermetikk på ett sted, krydder i en annen, og så en med snacks, frokostblanding, sauser og grunnleggende oppskriften ingredienser. Lag en liste over mat elementer som du plassere dem i spiskammeret opprette en innholdsliste, og holde beholdningen oppdatert slik at du vet hva du har i spiskammeret overblikk.

Deretter se på elementene du lagrer i skap, skuffer og hyller. Vurdere hvert element verdt og nytte for deg. Plasser verktøy og utstyr du ikke bruker ofte i en stor kasse og lagre disse elementene andre steder for å frigjøre lagringsplass. Donere andre elementer du vet du ikke vil bruke til veldedighet. Gå gjennom retter og glass, og forkaste noen brikker med sjetonger eller sprekker.

Plassere varene du holder på kjøkkenet tilbake i skap, skuffer og hyller på en ryddig og ordentlig måte. For å holde tellere og bordplater ryddig.

Bad

Lagertelling i tillegg. Tøm alle lagringsområder på badet og vurdere varene. Kast toalettsaker elementer du ikke bruker, og ikke liker. Se gjennom medisin brystet og kaste elementer som er utløpt. Vurdere å flytte medisinske elementer til et annet sted som ikke påvirkes av varme og fuktighet felles bad. Plasser tannkrem, tannbørster, deodoranter, razors, skjønnhetspleie produkter, barberkrem og andre lignende elementer i medisin brystet.

Vurdere sengetøy i Lin skapet og donere noen feilaktige brikker. Også vurdere å donere ekstra sengetøy du ikke bruker regelmessig å ledig opp plass på badet. Sett ark, tepper og håndklær tilbake i Lin skapet ved å rulle dem pent og plassere dem på hyllene.

Holde ganske bad såper, lotion, badesalt og kroppen spray i en kurv på en hylle i nærheten dusj eller badekar.

stue

Vurdere hvordan du bruker din egen stue. Hvis stuen er en media center, finne en passende lagringsløsning for DVDer, CDer og elektroniske utstyret nødvendig for å bruke disse elementene. Hvis du har en omfattende Boksamling, sortere gjennom bøkene dine og ordne dem på hyller. Hvis du har mange spill, kan du vurdere en slags brystet eller benken for å holde spillet bokser ut av syne. Hvis du abonnere rekke magasiner og holde tilbake spørsmål om dem, finne en passende måte å lagre magasiner på en hylle for enkel tilgang.