Organisasjonen verktøytips

June 21

Organisasjonen verktøytips

Når det gjelder oppussing og andre husholdning reparasjoner, er ingenting ganske like frustrerende som kan finne verktøyet du trenger for en bestemt jobb. Din verktøy organisert kan spare mye tid og unødvendige brummende. Hvis du er blant de mange som kan aldri synes å finne det du trenger når du trenger det, er der flere nyttig verktøy organisasjon tips som kan hjelpe.

Beholdere

Bruk beholdere for mindre ting som spiker, skruer, skiver, nøtter og borekroner. Hvis du holde mindre finne elementer som disse sammen det vil gjøre det mye lettere å dem når de trengs. Du kan kjøpe bokser hvis plass eller bare bruke det du har liggende rundt som tomme glass eller plast beholdere. For enda bedre organisasjon, ikke bland ulike elementer sammen.

Muffin bokser

Hvis du foretrekker å holde alt i de åpne, muffin bokser er et godt valg til å lagre din nøtter, skiver, liten spiker og skruer. Du kan holde orden på dem alle på ett sted, men fortsatt har enkel tilgang og finne dem ved behov.

Bulletin Board

Installere en oppslagstavle på veggen i rommet ditt butikk eller arbeid. Du kan kjøpe dem på de fleste maskinvare og hjem forbedring butikker. De er perfekte for oppheng små håndverktøy som hammer, skrutrekkere og tang. Et nyttig tips når du bruker en peg-bord er å spore formen på hvert verktøy med merketråd mens det henger slik at du vet nøyaktig hvor det ment for å gå når du har brukt den.

Bruk etiketter

Merke alle beholdere, skap og bokser med det du har lagret inne. Når du har samlet en rekke verktøy, er det nesten umulig å huske hvor alt ligger. Merking vil gjøre det enkelt å finne det du trenger. For å lage etiketter, kan du bruke en etikett-maker, eller bare skrive klart på noen tape.

Holde en verktøykasse hendig

Holde en tom verktøykasse nær der mesteparten av verktøy er lagret. Hvis er virkelig organiseres, de vil alle ha sitt eget hjem og vil bli der til du er klar til å bruke dem. Ved å ha en tom verktøykasse hendig, kan du bare sette det du trenger for en bestemt jobb inne og gå om virksomheten uten rot. Ikke glem å returnere verktøy til sine hjem når du er ferdig.