Organisasjon Tips til en rotete rom

August 10

Ingen liker en rotete rom. Selv de blant oss som hater å rengjøre liker ikke å leve i rot. Heldigvis, det tar ikke mye mer enn litt innsats og løse å bo organisert for å løse problemet.

Kvitte seg med skrotet

Det første trinnet i alle organisasjoners bestrebelser er å kvitte seg med noe du ikke lenger trenger eller bruke. Gå gjennom din garderobe og trekke ut noen klær du ikke lenger bære. Samle opp alle de gamle bøker du ikke lese og spill du ikke spille lenger. Donere dem til veldedighet eller kaste dem ut. En god tommelfingerregel er hvis du ikke har brukt et element i fjor, du ikke trenger den. Hvis den ikke har ekte affeksjonsverdi, kaste den.

Finne et sted for alt

Start organisering av clearing av alle av din "fange-alle" overflater i rom - tellere, skrivebord og gulvet er felles områder hvor ting stable. Samle alle elementene og plassere dem i en stor haug. Et godt sted for haugen er på sengen, siden du ikke kunne sove før det er borte. Nå, finne et sted for alt i haug. Noen elementer vil bli veldig tydelig (bøker gå på bokhylle) mens andre krever litt fantasi. Kjøpe noen små plast beholdere for å organisere DVDer, CDer og diverse keepsakes. Fylle disse beholderne og lagre dem under sengen er en fin måte å holde ting organisert og ut av veien.

Holde orden

Kunsten å å holde et rom rene er å jobbe på det litt hver dag. Får for vane å plassere varer når du er ferdig med dem. Hvis elementer hoper seg opp, få en ny container og lage en dedikert plass for seg. Hver månedene, gå gjennom eiendeler og purge noe som ikke er verdt å holde - mindre ting du legger til, jo mindre organisere du trenger å gjøre. Hvis du arbeider på holde orden bare litt hver dag, vil du bli overrasket over forskjellen i rommet-- og din livsstil.