Oransje treets mangel på næringsstoffer

August 15

Oransje treets mangel på næringsstoffer

Appelsintrær er tunge produsenter og krever mange næringsstoffer. Mangel av riktig næringsstoffer forårsaker en rekke problemer, inkludert treg eller forkrøplet vekst og en liten eller tapt avling. Appelsintrær trenger regelmessig befruktning å holde seg frisk og produsere en stor avling. Gjødsle dem forveien spring vekst.

Næringsstoffer lagring

Appelsintrær lagre næringsstoffer for spring vekst og frukt produksjon i stedet bruke dem umiddelbart. Når treet begynner å vokse og leafing våren, det er for sent å ta opp alle næringsstoffene den trenger for det årets vekst. Gjødsel trengs for full planteproduksjon må angis under tidligere våren, sommeren og høsten. Mangel på næringsstoffer vises på våren med mindre vekst, færre blader og en mindre avling av frukt.

Vekst

Mens en appelsin tre unge, trenger den massevis av næringsstoffer for å vokse til modenhet. Uten den riktige kombinasjonen av næringsstoffer, den vokser tregere og kan selv bli forkrøplet og aldri vokser riktig. Siden appelsintrær ikke produserer frukt til eldre, forsinker langsom vekst på grunn av mangel på næringsstoffer frukt produksjon flere år. I modne trær, mangel av riktig næringsstoffer også resulterer i lavere vår vekst, som også reduserer frukt produksjon.

Chlorosis

Gul blodåre chlorosis er en lidelse som del av bladet, vanligvis langs venene, gulner etterhvert. Dette svekker treet ved å redusere dens evne til å behandle sollys. Gul blodåre chlorosis har en rekke årsaker, hvorav ett er en mangel på nitrogen. Mangler nitrogen nødvendig for riktig helse, treet vil ikke gi mye frukt og blir sårbar for skadedyr, sykdom og andre lidelser.

Frukt Split

Som chlorosis har frukt split en rekke årsaker. Mangelen på næringsstoffer eller riktig befruktning årsaker appelsiner dele åpne før klar til å høste. Dette resulterer i tap av hele avlingen. Riktig næringsstoffer må finnes ved starten av frukt utvikling å hindre deling. Mangel på kalium bidrar spesielt til problemet. Et tre uten nok kalium produserer frukt med tynn hud. Denne tynn hud deler lett åpen hvis treet opplever noen stress nær innhøstingen.