Oransje & gule høst trær

October 13

I mange deler av landet bringer utbruddet av høsten spektakulære synet av trær med levende flerfarget løv. Mens klorofyll gjør forlater grønne i sommermånedene, begynner fotosynteseaktiviteten pigment å bryte ned høsten når trær begynner å forberede seg på vinteren dormancy. Andre farger begynner å vises på blader, inkludert nyanser av oransje og gult. Fallet løvverk trær er løvfellende så etter ukene levende bladene faller til bakken.

Maples

Flere typer lønn trær har levende viser farger høsten. De inkluderer hekk, vintreet, amur, paperback, bigleaf, fernleaf fullmoon, japansk, crimson king, planetree, rød, sølv og sukker. De er alle medlemmer av Surhet slekt av trær. Fargene på lønn blader utvalg fra ulike nyanser av gult og oransje og inkluderer rødt og lilla blader også.

Eik og bøk

Eik, bøk trær er familiemedlemmer Bøkefamilien trær. Eik trær med fargerike fallet løvverk inkluderer trær som viser nyanser av gult med rødt, lilla, gule og mørkere farger. Disse er medlemmer av Quercus slekten og østlige hvit scarlet, pin, engelsk og røde oaks. Eik finnes langs den østlige kystlinjen og så langt vest som Minnesota og Texas. Amerikanske og europeiske beech trærne har gul, brun og bronzelike løvverk. Disse trærne er medlemmer av Fagus slekt av Bøkefamilien. American bøk er innfødt til Nord-Amerika, og finnes som langt sør som Florida og så langt vest som Texas. Bøk er innfødt til Europa. Det er funnet i noen stater i USA

Birches

Minst to typer bjørk viser levende bladet farger høsten. Trærne tilhører Bjørkefamilien familie trær. Disse birches har badebukser med hvite bark. I løpet av høsten er hvite bark motvirket av levende gule bladene av trærne. Paperbark bjørk er innfødt til Nord-Amerika, spesielt den nordvestlige og Midwestern regioner, barken hvit skreller av lett. Den europeiske hvit bjørk er innfødt til Europa. Det kan finnes i stater i den nordlige delen av Midtvesten som Minnesota, Montana og Dakotas.

Hornbeams

Agnbøk trær er også Bjørkefamilien familiemedlemmer. Deres fallet løvverk er primært gul. Den amerikanske agnbøk er en kort treet som vanligvis en understory av større trær som maples og eik, vokser under dem. De bare vokse opp til 30 fot høy. Den amerikanske hop-agnbøk eller ironwood har hengende grener og gul og orange-rød blader. Bladene av den europeiske agnbøk er primært gule høsten.

Andre planter trær

Flere andre trær har orange og gul fallet løvverk. Bladene av østlige cottonwood, svart valnøtt, Kentucky coffeetree, thornless honeylocust, quaking aspen, felles sassafras, grønn aske og gingko slå nyanser av gult i løpet av høsten. Av felles sassafras varierer fra gul til oransje og rød. Katsuratree har blader som oransje høsten.