Oransje fordeler

February 27

Oransje olje er en essensiell olje i oransje rinds kjertler. Oljen har en rekke fordeler, fra personlige helse og skjønnhet til industrielle applikasjoner og næringsmidler. En naturlig, nontoxic stoff, det er mye brukt som et sunt og trygt alternativ til harde behandlinger for insekt fjerning, industrielle løsemidler, flekken fjerning og rengjøringsprodukter. Oransje olje har en behagelig søt, sitrus aroma som skaper en beroligende effekt. Det er vanlig i bakervarer og rengjøringsprodukter.

Fysisk helsefordeler

Orange essensielle olje fungerer som en behandling for ubehagelig kroppsfunksjoner som flatulens, forstoppelse, stress, treg fordøyelse og sløver hud. Oransje olje har også blitt brukt som et vanndrivende. Som et antiseptisk, kan hemme mikrobiell vekst og hindre infeksjon i kutt eller skrubbsår.

Skjønnhetstips

Oransje olje brukes som en mild behandling mot virkningene av dannelse av kollagen i huden og som en antispasmodic slappe av huden og musklene. Noen mennesker bruker oransje olje som en mild nervepille eller som et afrodisiakum.

Personlig helsefordeler

Oransje olje er også brukt som en antidepressant. Dens friske, sitrus lukter og avslappende, beroligende egenskaper brukes av aromatherapists for å få ro, avslapping og lykke til sine pasienter.

Hushold Cleaner

Orange-scented oppvaskmiddel, rensespray og desinfiserende inneholde oransje essensielle oljen som en aktiv ingrediens. Limón er elementet i oransje olje som gir det og andre sitrusfrukter deres duftende aroma.

Matlaging

Noen oransje oljer i små mengder, kan brukes som smaken i matlaging. Samme måte som du ville bruke vanilje eller vaniljesukker, noen dråper av orange essensielle oljen kan legges til kake batter, sjokolade eller informasjonskapsler.

Termitt behandling og fjerning

Oransje olje er også kjent for å avskrekke termitter. Som et alternativ til sterke kjemiske utryddelse metoder kan oransje olje du leve i huset under behandlingsperioden. Røyk er trygt for mennesker, dyr og planter og det er ingen toksisitet.

Industrielle applikasjoner

Mange elementer vises i butikkhyllene bruker oransje olje. Vanlige elementer inkluderer duftende såpe, body lotion, kremer, anti-mark og rynke, rom oppfrisket, bakt varer og sjokolade, deodoranter og brus.Oransje olje er også en sikker og skånsom løsemiddel. Det er brukt som en ingrediens i mange lim, beis fjerning og rengjøringsmidler.