Oppvaskmaskin såpe alternativer

December 28

Oppvaskmaskin såpe alternativer

Sparer penger og miljø er populære ting å gjøre i disse dager. Interessant nok, fører gjør en av disse tingene ofte til gjør begge. En flott måte å spare budsjettet og miljøet er å gjøre din egen husholdning rengjøringsmidler, som oppvaskmaskin vaskemiddel. Ingrediensene brukes til å lage oppvaskmaskin vaskemiddel er rimelige, øko-vennlig og lett å finne (noen kan allerede være på kjøkkenet). Vaskemiddel er så effektiv du lurer kanskje på hvorfor du ikke bytte før.

Boraks og natron

Boraks eller natriumborat, brukes i en rekke av renhold bestrebelser som Klesvask, gulv og selv bakgrunn rengjøring. Denne praktiske multitasker gjør også en flott oppvaskmaskin vaskemiddel. Bare blande like deler av boraks og natron (en annen nyttig multitasker) og legger 1 til 2 ss. din oppvaskmaskin vaskemiddel dispenser. Gjøre opp akkurat nok for en last av retter eller gjøre en stor gruppe og lagre den i en lufttett beholder. Ikke bare er denne blandingen billig og lett å gjøre, det er også virkelig miljøvennlig.

Borax og vask brus

Som blandingen ovenfor, gjør like deler vask brus og boraks en oppvaskmaskin vaskemiddel alternativ. Vask brus ser ut som natron, men det faktisk scrubs litt hardere. Vask brus er laget av et mineral kalt natriumkarbonat decahydrate og er utmerket for skjæring fett og nedtoningen vann. Kjøp vask brus i din matbutikk Klesvask midtgangen. Bruk 1 til 2 ss. i oppvaskmaskinens vaskemiddel dispenser og nyte resultatet.

Castilla såpe og brus

Castilla såpe er en helt naturlig såpe laget av vegetabilske oljer. Castilla såpe er svært mild og lav-sudsing, så det er ideelt for oppvaskmaskin. Fordi det er helt naturlig, det er helt nedbrytbare og er bedre for miljøet enn andre vaskemidler. Kombinere 2 ss. flytende Castilla såpe med 1 ss. selvvalgt brus (bakervarer eller vaske). Legge dette til din oppvaskmaskin vaskemiddel dispenser og vask som vanlig.

Hjemmelaget oppvaskmaskin vaskemiddel

Dette krever litt mer innsats, men det kan være laget og lagret i en flaske eller andre lufttett beholder for fremtidig bruk. Kombiner 1 tsp. natron, 1 tsp. boraks, 2 tsp. destillert hvit eddik, 1/4 tsp. flytende såpe og 2 kopper vann. Rør for å kombinere, legge til 1 ss. din oppvaskmaskin vaskemiddel dispenser, og vask som vanlig.