Oppvarming Furnace Feilsøking

October 17

Oppvarming Furnace Feilsøking

Alle oppvarming ovner krever regelmessig vedlikehold å hindre sammenbrudd. Komponentene i enheten arbeide hardere når støv og rusk tresko systemet. Rengjøring enheten og erstatte forbrukes deler som filteret er oppgaver skal du utføre hvert fall før du fyre opp ovnen. Feilsøking hjelper deg med å løse enkle problemer som kan oppstå under termostaten normal drift. Hvis til enhver tid under feilsøkingsprosessen du mistenker en stor komponent er ødelagt eller det lukter gass, kall en profesjonell.

Instruksjoner

Termostat

•Kontroller termostat på veggen er slått på og er satt til innstillingen "Varme". Skru opp varmen hvis du ikke hører kompressoren aktivere.

•Åpne termostaten og følge trådene tilbake til viktigste ovn enheten. Kontrollere ledningene for noen pauser.

•Kontroller tid og datoinnstillingen på termostaten hvis det er en digital enhet som du har programmert for å slå på visse tider. Nullstill i henhold til produsentens instruksjoner.

•Bytt batteriet hvis termostaten vises død. Kontrollere ledningene bak termostat frontplaten hvis enheten ikke fungerer.

Start problemer

•Kontroller overbelastningsbryteren som styrer ovnen. Kretsen er vanligvis plassert i hjemmet ditt viktigste effektbryter boksen. Vend bryteren til "På" posisjon hvis den er deaktivert. Skift sikring i boksen breaker hvis kretsen vendes til "Off" posisjon umiddelbart. Har enheten kontrollert av en profesjonell hvis breaker fortsetter å bla til "Off" posisjon. Dette indikerer en kort i systemet.

•Juster gassventilen fører til enheten slik det er i "På" posisjon hvis den er slått av. En ventil håndtaket på røret kan du styre flyten av gass.

•Åpne tilgangspanelet for enheten ved å trykke på knappen på panelet og løfte. Se etter på lyset en pilot, som ligger nær brennerne. Det bør være en blå flamme hvis enheten ikke er en elektrisk tenning enhet. Lys på lyset en pilot i henhold til instruksjonene skrevet av indikatorlys munnstykket.

•Fjern filteret fra ovnen hvis enheten kjører men det er ingen varm luft kommer fra kanaler i ditt hjem. Trekk ut filtrene for hånd. Erstatt-filtre hvis de er skitne.

Tips og advarsler

  • Hvis det lukter gass, umiddelbart stoppe hva du gjør og ringe gasselskapet.