Opprinnelige Florida planter for hjem landskap

March 23

Opprinnelige Florida planter for hjem landskap

Florida er hjem til et stort utvalg av lokale planter, fra snikende vinrankene til høy, svaiende palmer. Mange av disse anleggene finner veien inn i hjem landskap på grunn av deres estetiske egenskaper. Selv om de fleste av disse plantene brukes til varme, fuktige atmosfæren i Florida, vil mange av dem gjøre ganske godt andre steder.

Trær

Trær utgjør viktige deler av hjem landskapsarbeid, blir knutepunkter i verft og tilbyr et bredere pust til høydedimensjonen. Palmer er spesielt vanlig i landskapsarbeid. Florida Tekke Palm er et lite vedlikehold og mindre enn gjennomsnittet, og det blomstrer hvite blomster om sommeren. For en større Palme, bør Florida Royal Palm vurderes som kan vokse opp til 100 fot høy. Andre stedegne trær inkluderer Chicksaw plomme, som bærer frukt, og tilbyr en dash av rød og gul med sine flotte blomster, og Gumbo Limbo, som har en unik rød og peeling bark.

Villblomster

Villblomster er den perfekte måten å Gran opp noen landskapsarbeid prosjektet med en heftig dose av farge. I Florida er det mange arter som kan velges. Mange av disse artene er spesielt spesielt native til Nord Florida. Columbine er en rød og gul flerårig, for eksempel det er spesielt bra for å tiltrekke hummingbirds, dermed finne bruk i hager og blomsterbed derfor. Landskapsarbeid gjort i varme, tørre klima kan innlemme den solur Lupine, Lady Lupine eller Drummond Plox, som trives i klima. På den andre enden inkluderer urter som gjør godt i fuktig klima Starrush og gule Colicroot.

Busker

Busker kan brukes til å legge til farge og dybde i noen landskapsarbeid prosjektet, og kan også brukes til å skille og grensen ulike områder av en plen. Det er mange innfødte busker i Florida. Firebush er veldig populært på grunn av sin røde farge og svarte frukter, som kan sees året rundt. Kyst landskapsarbeid kan ansette Inkberry eller havet lavendel busker som trives det. Mindre busker, som Adams nål, er spesielt nyttig for rock hager. Store trekker, derimot, kan som den gylne Dewdrop, nå høyder på rundt 18 fot og er god landskapsarbeid planter for bakgrunnen bruk eller skjermen plener.