Opprette et navn i lys å sette i et vindu

May 27

Å sette et navn opp i lys er relativt enkel og rimelig, om du vil et tegn bare for moro skyld eller for brukes. Du trenger ikke dyre neon rør å produsere et tegn som ser ut som neon på avstand. Dette prosjektet vil produsere en opplyst tegn for plassering i en standard vinduskarmen. Du vil kunne endre bokstaver og fargen som du kan.

Instruksjoner

•Acquire en fluorescerende light fixture. Du kan bruke en utsatt-tube "butikk" type feste, eller en mindre "under regjeringens" type innslag. Lyset lampen må være minst 6 inches kortere enn bredden i visningsvinduet. Hvis vinduet er 32" bred, for eksempel velge en 24" lenge light fixture. Måle din festeanordningen for lengde og bredde.

•Skjære â¾-tommen plywood eller middels tetthet fibertre (MDF) for å lage en boks. Kontroller boksen slik at den har fire sidepaneler og en bunn, akkurat som en skoeske men uten lokk. To av sidepanelene må lengden fluorescerende innslag - pluss 2 inches, mens andre to sidepanelene må bredden på fluorescerende kampen - pluss 2 inches. Dybden av denne boksen bør være 6 inches dyp. Dermed må alle fire sidepaneler være 6 inches høy når sto på kantene. Bruk brads og negler for å montere boksen.

•Paint på innsiden av boksen med sølv eller hvit Hei glans maling og maling tørker.

•Installer fluorescerende lys kampen inne i boksen, på bunnen av boksen med røret grossist. Bruk til monteringsdelene som fulgte med lys lampen å feste det til boksen. Fjerne og slette alle dekke linse som kan ha kommet med kampen. Klipp 1-tommers hull gjennom en side av boksen så strømledningen til lampen kan gå ut av boksen. Installere en innebygd bryter på strømledningen, 12 inches fra pluggen, om nødvendig.

•Kontroller en kryssfiner panel for den åpne siden av boksen (når på bakken, er den åpne siden toppen, men når den installeres i vinduet, det vil møte utover). Skjær et rektangulært stykke â¾-tommen plywood eller MDF til panelet i boksen. Dette tegne et rektangel på panelet jevnt innfelt 1-1/2 inches fra de fire kantene på panelet. Dette panelet vil bli en ramme som ligner en bilderamme.

•For å kutte ut midt i panelet, bore 3/8-tommers diameter hull i en innenfor hjørne av denne rectuangular "picture frame"-linjen. Sette inn blad av en saber så i dette hullet. Guide sabel så langs "picture frame" blyant og kuttet helt rundt "picture frame" linjen til tre midten faller bort. Du kan igjen med bare "picture frame"-delen, med midtre cut av stykket av kryssfiner eller MDF.

•Next, opprette en plast vindu panel som har nesten samme dimensjoner som bilderammen. Dette Marker stykke 1/8-inch-thick klar akryl med kuttet linjene. Utklippslinjene oppretter et stykke akryl som vil være 1-1/2 inches i høyde og 1-1/2 inches i bredde mindre enn tre rammen.

•Repeatedly score langs disse kuttet linjene med teppe kniv.

•Etter poengene er tilstrekkelig dype og du er klar til å bryte akryl, lå plast på en solid tabell som har en rettlinjet. Line opp cut-linjen nøyaktig med kanten på tabellen. delen av panelet du ikke ønsker å holde bør henge over kanten av bordet. Legg press på plast støttes av tabellen. Forstå plast henger over kanten av bordet med fingrene. Feste av overflødig plast ved å trekke ned på plast kraftig. Gjør ikke bruk en saber så kutte plast - akryl willl knuse. Scoring og knipser tynn akryl normalt produserer ikke noen flygende biter, men bruke vernebriller for å være forsiktig.

•Skjære et ark med sort, 1/8-tomme tykk skum kjerne styret til de samme dimensjonene som i plast vindu-panelet ved hjelp av en håndverket kniv.

•Få bokstavene i navnet ønsket ombord plakat. Hvis plakat styret har en hvit side, trekke på svart.

•Skjære bokstavene av plakatkartong bruker en håndverket kniv en X-acto kniv. Bokstavene skal vises som tomt område omgitt av en svart bakgrunn. Vurder å bruke sjablonger eller andre strategier for å opprettholde former av bokstaver som har komplekse former.

•Lavere lettered styret, vender ned mot plast vindu panelet. Ledningskanalbånd lettered styret i vinduet panelet rundt kantene.

•Trim et ark med farget gel eller cellophane størrelsen på vinduet panelet. Tapen gel over baksiden av svart bokstaver styret.

•Bruk duct tape, mount vinduet panelet på baksiden av bildet rammen slik at den midtstilles over åpningen.

•Installer montert bilderammen til toppen av lyset boksen med to eller tre små cabinet hengsler å danne hengslet boksen dekke lokk. Farget gel er nærmest lyset lampen inne i boksen. Du skal kunne åpne og lukke lokket til lys kampen i når det er nødvendig. Gjøre midlertidige smekklås med duct tape for å holde lokket stengt.

•Paint på utsiden av boksen.

Stå et sted boksen opp på ene siden så tent navnet står overfor vinduet. Montere boksen tegn i visningsvinduet sikkert.

•Test effekten når du slår på fluorescerende kampen. Bokstaver må "gløden," i farge, i en ugjennomsiktig sort bakgrunn.