Opprette et betongfundament i torv for en lyktestolpe

January 13

Før du installerer en lyktestolpe i en hage, er det nødvendig å plassere en sikker og jevn konkret base montere den. Dette er også tid når den elektriske linjen krever installasjon slik at den er montert gjennom konkrete på midten av foten. Noen lyktestolpen kits kommer med hakeparenteser bygge inn i betongen som den beskytter, så det er best å kjøpe utstyret og Les instruksjonene før plassere puten.

Instruksjoner

•Determine den beste plasseringen for lyktestolpen og be aktuelle verktøyet selskapene å markere plasseringen av alle gravlagt verktøyet kabler å unngå kutte i dem når du installerer nye innlegg. Merk plasseringen på bakken for nye innlegg av spray maling en 12-tommers sirkel på bakken.

•Fjern torv fra spray malt sirkel med en spade eller spade å nå nivået på bakken. Grave en 18-tommers-dypt hull for innlegget.

•Hire elektriker å installere en elektrisk ledning til plassering lyktestolpen og begrave den 6 inches dypt i en under-bakken kanal. Kanal og wire bør kjøre omtrentlig midten av hullet. Har også en ny krets plassert i hoved kretsen panelet og en bryter installert for å manuelt kontrollere driften av lyktestolpen nær residensens inngangsdøren.

•Trekk om 1-foten av overflødig elektrisk ledning gjennom kanal. Plass en 90-graders vinkel coupler over wire og på slutten av den elektriske kanal. Cut et stykke PVC-rør samme diameter som kanal med en baufil, tråd det over ledningen, og deretter i oppadgående slutten av kabelendene slik at den når ca 1 tomme høyere enn bakkenivå. Bruk PVC limet for å sikre PVC bitene sammen.

•Fyll bunnen av hullet med 2 inches av knust grus og tamp den med et tamping eller et stykke skrap tømmer.

•Blend tørr konkret blande med vann i en 5-gallon bøtte før det er konsistensen av havremel. Nøye hell den i hullet før det er selv med bakkenivå. Sikre at betongen jevnt kontakter med sidene av PVC-rør, men ikke dekke det. Glatte betongen med en sparkel å få det selv og gratis høyt eller lavt steder.

•Dekk toppen av kanal med duct tape for å holde vann eller annet rusk fra å komme inn i røret. Dekk glatte betongen med et ark med tykk plast som strekker seg ut over gresset. Plasser steiner eller store steiner over det å holde den nede. La betong tørr i minst to dager til fullt cure.

Tips og advarsler

  • Diskutere elektrisk behovene for den lyktestolpen du plan å installere med elektrikeren før du starter jobben.
  • Tillat ikke noen konkret å komme inn PVC når fylle hullet.