Oppkjørselen maleri & sjablong

May 14

Innkjørsler kan være en metode for å legge til karakter, farge og uttrykk i et hjem eksteriør. Ifølge Sherwin Williams maling selskapet website, kan betong og asfalt innkjørsler males med betong flekken.

Flekker

Betong flekken fungerer som maling og legger farge til eksisterende eller ny betong og asfalt innkjørsler. Flekk kommer i flere varianter, inkludert gjennomskinnelig, permanent og spraglete farger. Stain arbeider gjennom en syrlig, kjemisk reaksjon med betong, ifølge flekken Kreta nettstedet.

Bruker

Oppkjørselen maleri og sjablonger har mange bruksområder for et hus. Innkjørsler kan bli slitt og sliten utseende overtid. Maler oppdaterer utseende uten oppkjørselen erstatning. Det er også flere dekorative bruk for betong flekken.

Stenciling

Hvis du vil bruke en kunstnerisk, mønster og dekorativ finish en innkjørsel, vurdere å bruke en innkjørsel sjablong. Sjablonger fungerer som deres tradisjonelle motparter, slik at huseiere til å implementere en design på oppkjørselen med betong flekken.

Fikse

Ifølge Sherwin Williams nettsted er det best å fjerne rusk fra oppkjørselen og rense den før begynnelsen et maleri-prosjekt. Dette hjelper flekken overholder overflaten jevnt og rent.

Maleri

Mest konkrete flekker krever minst to strøk, ifølge Sherwin Williams nettstedet.