Oppkjørselen fortau alternativer

March 26

Høyre fortauet for et hjem legger skjønnhet og holdbarhet på innkjørselen. Skitt innkjørsler kan vaske ut i regnet. Stein og grus innkjørsler krever hyppig omforming, raking og ekstra grus. Disse alternativene bleke noen ganger i forhold til bekvemmeligheten av et asfaltert område for familie biler. Når du planlegger å installere eller renovere en innkjørsel, huske på at de ulike alternativene varierer i pris.

Asfalt

Asfalt eller blacktop foregår i en jevn laget av svart. Sammensetningen av asfalt er bra for områder med forskjellige varme eller kalde temperaturområdet, som kan litt utvide og forminske noe uten skade. Asfalt absorberer også lyd, slik at lyden av kjøretøyene motorer ikke ekko biler dra i stasjonen. Asfalt krever regelmessig tetting og kraftig regn, streng kulde og mye vekt eller press kan forårsake sprekker. Sprekker kan oppdatert med ny asfalt eller fylt med en tjære fugemasse.

Betong

Betong er et holdbart rydder alternativ, og siden det kan være et gjør-gjør-det-selv-prosjekt, kan det være et rimelig valg. Betong innkjørsler er ofte forsterket med armeringsstål for ekstra styrke; betong kan males for å gi en rekke alternativer. Betong innkjørsler krever årlig tetting å hindre Vær skade. Siver vann kan forårsake betong å sprekk; disse sprekk kan repareres med en hurtigtørkende betong eller epoxy filler.

Murstein

Murstein innkjørsler kan gi en gamle koloniale føler et hjem samtidig holdbarhet. Rydder murstein er tykkere og tyngre enn murstein brukt for å bygge boliger og peiser. Murstein kan legges i en tradisjonell offset mønster eller gjort i mer forseggjort design. Noen murstein rydder omfatter legging av et tynt lag av betong før sette klossene. Andre metoder omfatter montering klossene sammen uten tilsetning av selvklebende produkter. Kostnader kan være en faktor i valg av murstein, som det ikke er en av de mest prisgunstige tilgjengelige alternativene.

Uvanlig alternativer

For hus som ønsker noe annet, finnes det flere alternativer for out-of-the-ordinære. Brostein i en konkret blande legge et gammeldags utseende til et hjem mens du oppretter en holdbar asfaltert innkjørsel. Knust granitt blandet med konkrete resultater gjennom en casual se etter en innkjørsel. En asfaltert innkjørsel opprettet fra montert glatte steiner, med eller uten bruk av betong, tilbyr en rik, elegant utseende. Disse uvanlig alternativene er vanligvis dyrere enn enkel asfalt og betong innkjørsler.