Online hageverktøy

August 10

Online hageverktøy

Hvis du har grønne fingre, men mangler et øye for design, kan du vurdere å bruke en online hage-planlegging verktøyet å lage noe vakkert. Virtuelle planleggingsverktøy lar deg se en gjengivelse hagen du forestille deg før det kommer til å realiseres, og du kan ta så mye tid som du må få det riktig. Bruke nettverktøy også sammenstøt hjelp du nappe plass problemer og fargen i bud.

Plan-en-hage

Bedre hjem og hage tilbyr et gratis hage-planlegging verktøy på deres hjemmeside. For å starte planprosessen, Velg ett av fire hage oppsett provded av verktøyet, inkludert en L-formet design og et tomt oppsett. Oppsettet tom innrømmer brukernes å manuelt dra kantlinjene på hagen til ønsket form og størrelse. En rekke elementer kan legges til hagen, inkludert strukturelle elementer som benker, dammer og gangveier. Verktøyet har også et bibliotek med blomster, busker og andre planteliv som kan legges ved å dra elementer fra sidepanelet til oppsettet hage. En gang i oppsett elementer kan forstørret eller gjort mindre ved hjelp av verktøylinjen over bildet. Hager kan lagres, skrives ut eller sendt.

Plan-en-hageBedre hjem og hageplanagarden.BHG.com

Vokse Veg hage Planner

Vokse Veg hage planleggeren kan brukes kostnadsfritt på en 30-dagers prøveperiode, og en helårlig medlemskontingent avgift etter. For å begynne en ny hage plan, angi brukere manuelt dimensjonene i hagen. En liste over frukt, trær og grønnsaker er plassert på en verktøylinje og kan dras inn i hagen. Verktøyet viser avstanden som skal stå rundt hver plante å hjelpe brukeren planen sin plass ganske spesielt. Tilleggsverktøy i planleggeren inneholder voksende informasjon for hver plante og påminnelse emails å hjelpe brukerne husker da sår og plante elementer i hagen. Brukere kan lagre deres postnummer i verktøyet å ha planleggeren beregne klimaet der hagen er og forventet frost datoer, hvis aktuelt. Planer kan lagres og skrives ut.

Vokse Veg hage Plannergrowveg.com

Hage Planner

Hage planleggeren laget av små blå skriveren kan brukes online gratis, men tegninger kan ikke lagres. En versjon som støtter lagring planer kan lastes ned som en gratis 15-dagers prøveversjon eller kjøpt for en avgift som var like under $20 fra 2010. Rutenettet til planlegger hagen er firkantet, men dimensjonene kan endres og det er en line-tegning verktøy som kan brukes til å runde av hjørnene eller opprette hage figurer som ikke er firkantet. Elementer som kan dras og slippes inn i hagen rutenettet inkluderer blomster, hagemøbler og grønnsaker. Planter og andre elementer satt i hagen kan endres ved å bruke en verktøylinje som er knyttet til bildet.

Hage Plannersmallblueprinter.com