Online Care Tips for huset planter og blomster

July 6

Online Care Tips for huset planter og blomster

Leafy og blomstrende planter legge skjønnhet og farge til ditt hjem og hjelpe filter og fukte luften. Økende houseplants kan være en givende hobby, gjort enda morsommere ved å ha informasjonen du trenger for bestemte typer planter du ønsker å vokse. I tillegg til tusenvis av bøker som er tilgjengelige på voksende houseplants, er det et vell av kunnskap online. De beste stedene gir omfattende informasjon om de vanligste potteplanter, mens andre fokuserer på mer eksotiske varianter.

Hva å vokse?

Den viktigste faktoren å betenke når kjøper houseplants er hvor mye lys som de vil få inn de kaller hjem. University of Georgia sier at mange houseplants opprinnelse i tropene, der lyset er ofte minst og eksponering for mye sollys innendørs kan brenne sine blader. Se anlegget koden som følger med din nye planter for informasjon om ikke bare belysning krav, men fukt og ernæring. Veiledningen til bekymringsløse Houseplants gir en omfattende liste over de mer populære houseplants og deres voksende behov.

Bringe planter hjem

Texas Master Gardener tilbyr regionale tips om transport nye planter på ulike tider av året at innendørs gartnere i andre områder kan også dra nytte av. I kaldt vær, dekk planter fullstendig tidligere flytter seg fra store til bilen. Selv kort avstand fra store bilen kan er for mye for anbudet planter og drepe eller alvorlig skade dem. Innpakket planter i avisen og brunt papir poser og plassere dem på forsiden sete i en bil med varmeapparatet kjører. I sommer, ikke la planter i en lukket bil for lengre tid, som den indre varmeoppbygging kan drepe dem i svært kort tid. Prøv å holde planter skyggelagt fra solen til du får dem trygt hjem.

Voksende Medium

En god potting blanding er nødvendig for overlevelsen av din houseplants. Kommersielle mikser er sterilisert, sier Plant Care Guru, som betyr at de er fri for insekter og egg, sporer, sopp og andre sykdomsfremkallende stoffer. Kalles også en voksende medium, burde houseplant jord blanding være lun og karbonisert, med massevis av små mellomrom mellom sin partikler for vann og oksygen planter trenger. Det bør holde vann lenge nok å dra av planter, men renne godt, så anleggene røtter ikke sitte i vann.

Sikkerhet første

Små barn og kjæledyr vet at planter ikke bør spises, så det er viktig å holde visse giftige planter ut av huset til barn er gammel nok til å forstå faren eller kjæledyr kan holdes fra dem. Plantcare.com viser flere anlegg familier som kan forårsake alvorlige reaksjoner på forbrukes. Disse inkluderer Araceae familien, som inkluderer diffenbachia (dumbcane), philodendron, caladium og elefant i øret - alle planter som sap kan irritere Slim membraner og, i noen tilfeller forsegle av puste passasjer. Andre planter til pass av inkluderer poinsettias, ivies og hibiskus. Hunder og katter vil noen ganger oppkast etter tygger på potteplanter. Dette mest sannsynlig indikerer ikke forgiftning, men du bør merke sterk symptomer og ringe din veterinarian med spørsmål.

Vokser orkideer

Det er mange spesialiserte nettsteder håndtere av eksotiske planter, som orkideer. Iowa State University sier at orkideer er klassifisert i forhold til temperaturen som hver rekke foretrekker, som Dendobrium, som foretrekker en temperatur mellom 65 og 80 grader F, og de som foretrekker kjøligere temperaturer, som Miltonias, som gjør best på 55-70 grader F. orkideer må også fuktige værforhold, som du kan opprette ved å plassere en brett av grus fylt med vann under plantene.