Omsorg & vedlikehold av Potted palmer

July 9

Omsorg & vedlikehold av Potted palmer

Selv om forskjellige palmer varierer i sine lys krav, er de fleste andre aspektene ved omsorg like. En komplett houseplant gjødsel er tilstrekkelig for behovene av innendørs palmer, men palm gjødsel, ofte merket "palm spesiell," vil sikre at palm får næringsstoffene den trenger for optimal vekst. Aldri beskjære eller forkorte innendørs palmer. Med få unntak dreper forkorte en palme anlegget.

Finn ut om lys kravene til en palme før du bringe den hjem. Det er mye enklere å velge en palme som passer i hjemmet enn å prøve å endre miljøet til anlegget.

Instruksjoner

•Sett pekefingeren i potting jord til den andre knoke. Hvis jorden ikke føler kjølig og fuktig på dette nivået, vann anlegget. Etter at vannet har tid til å tømme gjennom, hell av vannet som samler i tallerkenen under potten. La palm blitt litt tørketrommel i høst og vinter.

•Fertilize potted palmer med palm spesielle eller houseplant gjødsel instruerte etiketten. Bruke gjødsel i våren og sommeren når anlegget aktivt vokser.

•Rengjør fronds ved å gni med en myk klut. Rengjøring gjør anlegget ser bedre, holder porene åpne og fraråder spider mites. Aldri bruke olje eller olje-baserte produkter på fronds. Blanke blader, bruke en blad voks.

•Flush jord hvis blad tips blir brune eller hvis en crusty innskudd utvikler på overflaten av jorden. Skyll jord med destillert vann og la den renne gjennom, og deretter tømme tallerkenen under potten. Flushing jord fjerner gjødsel og mineral.

Tips og advarsler

  • For store palmer, Hevert overflødig vann ut av tallerkenen å unngå løfte anlegget.