Omsorg instruksjoner for Peace Lily

July 31

Omsorg instruksjoner for Peace Lily

Den fred lily, eller Spathiphyllum spp., er verdsatt for sin store, blanke blader og søtt duftende kremhvit blomster at stige over bladverket. Selv om det er innfødt til regnskogen, er det vanligvis dyrket som en innendørs anlegg. Peace lily vil trives med minimal omsorg, noe som gjør det til et godt valg for nybegynnere eller opptatt gartnere. Det kan vokse til høyder av 1 til 3 føtter og bredden på 1 til 2 fot, avhengig av ulike.

Instruksjoner

•Plasser peace lily i moderat lys, dårlig lys eller lys filtrert av en ren gardin. Selv om fred lily tåler nesten alle lysnivået, kan ikke det tolerere lyse, direkte lys eller varme Vinduer, som bladene vil solbrenthet.

•Hold jorda litt fuktig, og ikke la den tørke helt. Vann fred lily når jord føles nesten tørre. Vann dypt, og deretter helle av noe vann som forblir i drenering tallerkenen etter 15 minutter.

•Hold peace lily inne en hjertelig rom med en Dagtid temperaturer på 67 til 85 grader Fahrenheit. Nighttime temperaturen skal være rundt 10 grader kjøligere.

•Feed fred lily hver to til tre måneder, med en generell gjødsel for innendørs planter. Holde tilbake gjødsel vinteren. Gjødsel ikke avgjørende for peace lily, og anlegget vil gjøre bra hvis du noen ganger glemmer å mate den.

•Dust fred lily's brede blader som nødvendig, med en myk, fuktig klut. Fjerne støv vil holde anlegget grønne og skinnende.