Omsorg for støpejern Skillets

October 28

Støpejern skillets blir ofte oversett i vår verden av moderne bekvemmeligheter, men denne kokekar fra fjoråret er en perle når det gjelder matlaging og er selv ildfast. Det diffunderer varmen jevnt, opphold varmt for lenge, og det øker jerninnhold på mat som er tilberedt i det. Når tatt vare på riktig måte, støpejern skillets kan vare en levetid - selv generasjoner.

Krydder

Krydder en støpejern skillet holder maten fra stikker til den. En ny støpejern skillet må være krydret noen ganger til å opprette en god matlaging overflaten. En godt krydret skillet slår fra den grå coloring felles for nye støpejern Kjøkkenartikler til svart.Før krydder, vask din ny stekepanne med varmt såpevann og tørr brønn. Dette er den eneste gangen du bør bruke såpevann når du vasker din støpejern skillet. Varm ovnen til 350 grader Fahrenheit, så frakken bunnen av din stekepannen med smult, bacon fett eller vegetabilsk olje. Vegetabilsk olje er ikke anbefalt som det kan la en klissete rester etter en stund. Angi din skillet i oppvarmede ovnen i ca 15 minutter; etter tiden går, fjerne skillet og øse ut noen overflødig fett. Returnere skillet til oppvarmede ovnen og stek i en time. Denne prosessen må gjentas tre til fire ganger for å styrke krydder før du bruker den.

Støpejern omsorg

Aldri vask din støpejern skillet i såpevann eller bruke en skrubbe pad på det som dette vil sammenbrudd krydder forårsaker ikke bare mat til stick men rust til skjemaet. Vask i varmt vann bare benytter en oppvaskkluter, fortrinnsvis skillet er fortsatt varm etter matlaging. Aldri satt en støpejern skillet i oppvaskmaskinen.Helt tørr skillet etter vask slik at fuktighet ikke føre til rust til skjemaet.Lagre aldri mat i skillet eller belegget vil sammenbrudd forårsaker en metallisk smak til maten.Bruk alltid en ovn mitt når matlaging med støpejern fordi det blir ekstremt varme.

Nytt krydder

Etter mange bruker, kan du begynne å se mat stikker til skillet eller rust danner det. Når dette skjer er det på tide å re sesong skillet. Bare vaske skillet i varmt vann og tidsforbruk en scrubber pute å løsne noen tørket mat og krydder i skillet. Tørr godt og deretter sesongen som avsnitt 1 ovenfor.