Omsorg for slakter blokk Countertop

November 20

Slaktere krever tøff klippe flater som tåler tung daglig bruk. Hjem slakter blokk benkeplater er laget av de samme hardwoods brukes av profesjonelle og omsorg for dem riktig bidrar til å holde dem ser sitt beste.

Olje Finish

Slakter blokk benkeplater ment for matlaging er ferdig med olje å forhindre fuktighet og bakterier fra å skade tre. Behandle en nye eller nylig pusset slakter blokk countertop med fem eller seks anvendelser av en mat-grade olje. Mineral olje solgt som et avføringsmiddel er billig og trenger tre overflaten godt. Du kan bruke mandel og valnøtt oljer, men disse oljene kan forårsake en allergisk reaksjon for dem med mutter allergi. Ikke bruk vegetabilske oljer, som med tiden vil de bli harsk.

Bruk klut eller et tørkepapir for å bruke et tynt lag med olje langs korn av skogen etter oppvarming det like over romtemperatur. Vent minst en halv time mellom strøk, slik at handlingen kapillær av skogen for å trekke olje i overflaten. Etter oljebehandlinger, kan du bruke bivoks for økt fuktighet motstand. Bruke voks i en tynn jakke over ferdig countertop og deretter buff til en skinne med en myk klut.

Etter denne første etterbehandling, countertop vil være holdbar og fuktighetsbestandig men krever sporadisk omsorg. Du kan bruke slakter blokk countertop som en skjæring overflate, men sørg for at du rense det etter kontakt med kjøtt å unngå kryss-kontaminering. Holde en sprayflaske ufortynnet hvit eddik hendig, som eddiks Surhet dreper bakterier uten å skade tre overflaten.

Aldri la væsker stå på overflaten av benken: høy fuktighet skader limt leddene av slakter blokk. Bruk aldri metall pensel eller sterke rengjøringsmidler når rengjøring countertop siden de vil skade tre. Påfør et lag olje minst en gang i måneden.

Polyuretan Finish

Noen slakter blokk benkeplater er forseglet med polyuretan, en kjemisk lakk. Polyuretan danner en slitesterk, vanntett forsegling, men kan ikke brukes for matlaging. En slakter blokk behandlet med polyuretan krever ikke mye vedlikehold. Bare tørke det ned med varmt såpevann vann, skyll den med rent vann og la det lufttørke. Du kan bruke en mild renere på bestrøket overflaten, men blekemiddel vil skade finish. Fyll riper med countertop polyuretan gel, tilgjengelig på jernvareforretninger.

Refinishing

Ditt arbeid-overflaten kan bli slitt med dype riper, brenner eller flekker over tid, men du trenger ikke å erstatte countertop. I stedet lett sand overflaten med 50-korn (grov) sandpapir for å fjerne store merker, etterfulgt av et 100-korn (finere) papir å bringe tilbake en glatt overflate. Bruk en orbital sander for å opprettholde en jevn overflate på større benkeplater. Etter sliping, refinish countertop med olje eller bruke et friskt lag med polyuretan.