Omsorg for Masonite fasader på boliger

March 15

Masonite fasader er foretatt hardboard tre materiale som er lagt til mange bruksområder. En av disse bruker medfører benytter masonite fasader på boliger i stedet for murstein eller gulv. Masonite er spesielt egnet til værforhold på steder som den sørlige USA. Om det er en sterk materiale, trenger masonite litt vedlikehold å opprettholde dens nytte.

Vurdere alder

Det første trinnet til å riktig omsorg for masonite fasader er å bestemme alderen på din fasader. Ytterkledning opprettet før 1980 er mye vanskeligere å omsorg for, liggende å råtne, forverring og hevelse. Hvis din masonite ytterkledning før 1980-tallet, ta aktive skritt, for eksempel tetting, hvis ingen rot. I mange tilfeller når forverring er alvorlig--som er sannsynlig å skje på 1980-tallet før fasader - kanskje du må erstatte din fasader. Faktisk tidlig på 1990-tallet dukket en juridisk kamp basert på dette svært premisset.

Hvis din Masonite ytterkledning ble gjort etter 1980, er færre problemer ansvarlig når opprinnelige selskapet fusjonerte med en kanadisk selskap og produksjon og kvaliteten på produktet endret. Således hvis din fasader er post-1980, kan du opprette en omsorg plan som innebærer å ta forebyggende tiltak for å sikre råtner ikke utvikler, men din omsorg plan kan være mindre intensive enn trinnene med eldre ytterkledning må ta.

Unngå Rot

En enkel løsning for å unngå potensielle råte og forringelse er å olje maling hardboard på begge sider. Dette fungerer som en viktig skjold fra mange av faktorene som forårsaker rot. Denne løsningen, som grad hindrer lekkasje av voks og vannbasert Resin som selskapet hevdet som årsak til denne forverring, kan fungere som et forebyggende tiltak å sikre masonite ytterkledning restene i god stand.

Andre bekymring behov

En annen del av lated bekymre innebærer unngå for mye spikrer i hardboard. Når du bruker for mange negler i masonite, utvikle veggene i hardboard lekkasjer, som gjør det enkelt for voksen og skal sive ut og forårsaker strukturen å svekke. Vann og fuktighet kan også få i når det er lekkasje, fremskynde prosessen med forverring. Det kan hende du kan bruke en fiber cement fôr som en ekstra belegg.