Omsorg for Gentiana Scabra blomster

February 24

Gentiana Scabra, folkemunne kalt japanske Gentian eller lang Dan Cao, er en semi evergreen plante innfødt til Japan. Den delikate Gentiana Scabra produserer stjerneformet blomster i en rekke levende blues og lilla. Med bare en begrenset mengde oppmerksomhet, disse sen blomstrende, søt liten planter kan vokse til å bli lyst og sunn tillegg til hagen din.

Planting Gentiana Scabra

Gentiana Scabra planter er stauder som liker en blanding av skyggen og solskinn. Når plante, space din gentians 6 til 9 inches hverandre å tillate uforstyrret vekst. I motsetning til mange andre arter av planter i familien Gentianacea er japansk Gentians ganske hardføre. Likevel ikke Gentians i full sol eller lav-nærings jord. Gentians foretrekker loamy eller leire jord som har en nøytral eller surt PH.

Omsorg for Gentiana Scabra blomster

Du bør vann din plante ofte gjør at jorden aldri helt tørker ut. Gentiana Scabra er et lite vedlikehold anlegg, som krever lite arbeid etter første planting og den vanlige vanning. De er ideelle for begynnelsen gartnere, som de ikke er utsatt for noen bestemt sykdommer eller skadedyr.

Hvor å få Gentiana Scabra blomster

Gentianaceae planter er begrenset som en familie, og mange arter er beskyttet av regjeringen. Hvis du graver opp en vill Gentian, vil du sannsynligvis ende med en død anlegg og en fin. Frøene kan være så vanskelig å spire, er kjøpe en sunn japanske Gentian fra din lokale planteskole din best veddemål.