Omsorg for et flytende Amber tre

April 22

Flytende rav treet (Liquidambar styraciflua), også kjent som sweet gum, er innfødt til Nord-Amerika og vokser i United States Department of Agriculture voksende soner 5b gjennom 10a. Den har mørkt grønt løv som blir røde, lilla, oransje og gult i høst, avhengig av klimaet. Dette treet vokser raskt og produserer dekorativ frukt. Når etablert, krever det lite vedlikehold. Flytende rav trær er svært vanskelig å overføre, så det beste alternativet er å kjøpe en liten treet fra en barnehage. Trær vokser naturlig våt steder og foretrekker fuktig jord, men de er tolerante overfor en rekke vekstforhold.

Instruksjoner

•Plant treet minst 8 fot fra alle strukturer i delvis skygge eller full sol; stor, omfattende rotsystem kan rykke strukturer som fortau og innkjørsler. Grave hullet så det er tre ganger så dypt som bredden av rot base. Kontroller rot basen har masse plass så røttene ikke er skadet under planting og kan lett spres når etablert. Angi treet i hullet slik at toppen av det opprinnelige plante materialet er flush, eller litt høyere enn bakken. Tilbake fyll med skitt og tamp den ned fjerne luftlommer.

•Fertilize treet med en generell gjødsel etter planting og mulch godt. Legge 2 til 4 inches mulch rundt treet. Taper mulch så det er mindre enn 1 tomme høy nær tømmerstokken. Mulch hindrer ugress vekst, sparer fuktighet og legger næringsstoffer. Organisk mulch som bark eller tre sjetonger fungerer bra.

•Et treet godt, spesielt i det første året, å øke sine sjanser av overlevelse. Når det er opprettet (flere år), bare vann i perioder med tørke.

Tips og advarsler

  • Ikke sviske toppen av treet. Det vil ikke blir ordentlig etter og vil bli mer utsatt for insekter og sykdom.