Omsorg for et brød maskin

October 21

Mange nyte sin egen brødbaking og investere i et brød maskin. Disse maskinene kan være dyrt, så det er viktig å riktig feilfri og opprettholde brød maskin så det vil vare i lang tid og produsere brød etter deilig brød.

Instruksjoner

•Fjern bladet elting, brød pan og andre avtakbare deler fra maskinen brød og ren separat. Hvis delene har alle brød brennes på dem, tillate dem å suge i varmt såpevann vann til rester fjernes lett. Ikke bruk andre typer slipemidler renere på brød maskindeler disse rengjøringsmidler kan ripe eller skade deler. Ikke plasser deler i oppvaskmaskin med mindre brukerhåndoken anbefaler spesielt dermed. Det er best å vaske deler for hånd.

•Trekk brød maskin enheten før rengjøring interiør og eksteriør. Ikke Rengjør brød maskin mens det er varmt, gi god tid til å avkjøle etter bruk. Bruk en myk klut eller en svamp med såpe du rengjør maskinen. Ikke bruk skure pads eller andre slipende kluter, eller rengjøringsmidler, som de kan ripe brød maskinens teflonbelagt overflaten. Legg aldri maskinen brød i vann og bruker ikke oppvaskmaskin for å rense maskinen brød.

•Tørk utsiden av maskinen forsiktig å fjerne smuler og flekker fra utsiden. Fjern alle gjenværende dough eller brent brød fra innsiden av maskinen med en myk klut eller gummi stekespade. Ikke helle vann direkte til maskinen. Være forsiktig ikke for å bøy eller bryte varmeelementer inni som dette vil ødelegge datamaskinen. Ikke Rengjør brød pan mens den er i machine - alltid fjerne den først.

•Dry innsiden og utsiden av maskinen forsiktig med et mykt håndkle. Tørr brød pan og elte bladet før han returnerte dem til innsiden av maskinen. Når maskinen er tørket og satt sammen, Lukk lokket for å holde støv og skitt fra å komme inn i maskinen. Sikre den elektriske ledningen så det ikke bli trukket løs eller skadet. Lagre brød maskin i et trygt område hvor det vil være trygt fra riper fra kjeler og panner. Ikke Oppbevar tunge gjenstander oppå brød maskin.