Omsorg for en blomstrende lønn

February 26

Til tross for navnet er blomstrende maple ikke en typisk maple tree. Snarere, det er en liten bush eller beholder plante, og selv kan bli holdt innendørs. Interessant bladverket inneholder små blomster med mange farger, inkludert rødt, laks, hvit eller gul. Stammer fra Brasil, ble blomstrende maple brakt til USA på slutten av 1800.

Løvverk

Ifølge Rebecca Slater og Dr. Leonard Perry på University of Vermont, bladverket er "vanligvis trifoliate, ligner slekten Acer (derav det vanlige navnet, blomstrende lønn). Bladene kan være middels grønn eller flekkete med gull. Gull resultater fra et virus." Anlegget kan trenes til å vokse som en busk ved pinching tilbake blomster og ny vekst.

Solen og jord

Blomstrende maples foretrekker full sol, med mindre klimaet er uvanlig varm, da de vil sette pris på litt skygge og fortsatt vokse godt. Disse plantene gjøre det bra i mest godt drenering jord. Utendørs, plante blomstrende maples 12 til 15 inches hverandre.

Beskjæring

For å trene din blomstring lønn å vokse som en busk, eller å begrense høyden, beskjære det våren eller falle. For å begrense vekst enda, knip tilbake hver ny stilk når anlegget har nådd ønsket størrelse. Blomstrende maples kan nå en høyde på opptil 10 fot, men trives best når holdt til en mindre størrelse.

Vann

Frekvensen av vanning avhenger av klimaet. For tørrere klima, vann ofte; jord skal nesten tørr, men ikke så tørt at det sprekk. Vær forsiktig med å over vann, som vil påvirke akselerere veksten.

Houseplant

Blomstrende maple kan bli holdt innendørs som en houseplant. Dempe veksten regelmessig etter beskjæring, og gi anlegget gjødsel en gang i måneden. Unngå over-vanning for å hindre at planten vokser også kraftig. Som en houseplant foretrekker blomstrende maple temperaturer rundt 70 grader F.

Virus

Striated bladene felles til blomstrende maple er forårsaket av et virus. Kalt abutilon mosaikk virus, eller AMV, infiserer dette viruset noen av cellene i blader, noe som gjør dem hvite. Planting bush i fullt sollys får årsak bladene skal helt grønt i stedet for striated, og kan selv viruset forsvinner. Det er generelt antatt at viruset forårsaker ingen skade, siden det ikke stunt vekst eller påvirke blomstring, og vil ikke sende til andre planter.