Omsorg for en banan treet

May 24

Banan trær er innfødt å varme, fuktige områder som Hawaii. Banan trær er tunge matere som krever konstant befruktning og godt drenering jord. Produserer en banan frukt kan være svært givende.

Planting sted

Banan treet må varme og rikelig med sol. Plante treet, som er faktisk en urteaktig flerårig som vokser fra en rhizome, i godt drenering jord blandet med lava stein og lavasand. Kontroller at du velger en plassering som mottar minst 12 timer i solen om dagen. Det er viktig at vann kan renne fra rhizome å holde det fra råtnende.

Frostbeskyttelse

Faren en banan treet vinteren er mangel på vann drenering. Som du overvintrer bananer, ikke å overwater dem.. Banan trær er ikke egnet for kulde, som blader og frukt vil bli skadet ved første tegn på frost. Hvis frost skadet, frukt er tapt, men bladene skal overleve lett frost. Rammebestillinger treet, inkludert frukt, hvis du mistenker at lys over natten frost. Hvis du mister en tree en uvanlig kalde vinteren, bare kutte det ned. Rhizome bør sende opp nye planter for neste sesong.

Gjødsling

Banan trær vil ha nytte av å legge en balansert gjødsel til hver vanning under voksende sesongen, som de er tunge matere. Nitrogen bør kuttes tilbake under blomstring for å unngå frukt snu svart, selv om kalium er nyttig til anlegget i denne perioden.