Omsorg for Cedar gulv

November 24

Omsorg for Cedar gulv

Med en Janka hardhet rating på 900, er cedar klassifisert som relativt mykt tre. Men rangeres det høyt i støt motstand og stabilitet. Cedar er trolig best kjent for sin bruk som jul trær, blyanter, kister og skap, men det er også et vanlig valg for gulv. Med riktig pleie, kan sedertre gulv gi deg mange år med glede.

Gulv

Bruk en myk bomull mopp eller et vakuum uten beater pensel for å holde gulvet fritt for støv og rusk. Små partikler av sand eller skitt kan være malt til gulvet og skade finish. Tørk opp noen sølt væske så snart som mulig for å redusere potensielle vannskader eller flekker. Du kan bruke en fuktig svamp for å fjerne klebrige rester fra søl, men ikke våt-mopp eller bruke overdreven vann på cedar gulvet. Det er best å referere til produsenten eller installasjonsprogrammets instrukser for bruk rengjøringsprodukter.

Skap

Cedar er et naturlig valg for skap. Den har en hyggelig aromatiske egenskap er naturlig motstandsdyktig mot parasitter, som termitter og møll. Dette er spesielt viktig hvis du er en fan av naturlige fibre, som ull, som er utsatt for møll angrep. Siden det ikke er en høy trafikk område, er omsorg for cedar gulvet i skapet ganske enkel. Rutinemessig fjerne støv fra gulvet med en myk klut. Cedar beholder aromatiske egenskapene i år. Men hvis duften synes å visne, forsiktig gni en fin-korns slipepapir over gulvet å forynge aroma.

Dekk

Cedars naturskjønnhet gjør det et vanlig valg for taktekking materiale. Cedar er en relativt mykt tre, gjør det enkelt å arbeide med og mykt. Naturlige rot-motstå egenskaper har cedar alderen konstant eksponering mot elementene tre. Riktig omsorg for cedar dekk maksimerer sin levetid. Rutinemessig fjerne løv og annet rusk fra kortstokken. Bladene kan felle fuktighet på overflaten av tre og fremme råte og mugg. Bruk rengjøring produkter spesielt utviklet for sedertre. Bruk aldri en strøm skive på dekk din sedertre. På grunn av myke natur tre, kan styrke fra en strøm skive skade overflaten.

Vaktmester

Alle tregulv er underlagt riper. Men fordi det er en relativt mykt tre, er sedertre etasjer større risiko for skade. I en rustikk eller utendørs, disse uregelmessighetene kan legge til gulvets sjarm, men det er forebyggende tiltak du kan ta for å begrense skaden. Plasser området tepper i høy trafikk steder og områder med risiko for søl og spruter. Fjern høye hæler før du går på cedar gulvet. Du kan redusere riper ved hjelp av gulvet glir på bena møbler. Dette er spesielt viktig for ofte flyttet møbler, for eksempel kjøkken eller spisestue stoler.