Omsorg for appelsintrær

October 12

Omsorg for appelsintrær

Appelsiner er faktisk en bær fra oransje treet. Sitrusfrukter er deilig og trærne er en flott tillegg til din hage. Du kan selv sette en dverg rekke oransje treet i en beholder for leiligheter og inne hjem. Det er et par ting å huske på når omsorg for appelsintrær å holde dem friske og produsere.

Mineraler

Nitrogen, kalium og fosfor er viktige mineraler til å ha i gjødsel blandingen for appelsintrær. Oransje treet må også spormineraler å holde den frisk og glad. Disse inkluderer: kobber, sink, jern, magnesium og boron. Den beste måten å sikre oransje treet blir alle mineraler trenger er å kjøpe en langsom-utgivelsen gjødsel som er spesielt utformet for sitrus planter og trær.

Sopp

Sitrustrær må Mycorrhizal sopp i jord. Denne soppen er avgjørende for trerøtter kunne skaffe og bruke alle jord næringsstoffer. I sitt naturlige miljø, vil du finne Mycorrhizal allerede finnes i jord. Men med kommersielle jord og transplantere med appelsintrær, er det sjelden å finne disse samboer sopp for oransje treet. Du bør kjøpe den Mycorrhizal sopp før transplanting oransje treet. Bland sopp med jord som vil være i transplantasjon hullet. Vann lett. Tillat å bosette seg i 24 timer før du transplantasjon oransje treet.

Fryse beskyttelse

En viktig del av omsorg for appelsintrær er å sikre at de ikke fryse. Sitrustrær er generelt følsom for kulde. Mot midten av høsten, før fryse trusler, rundt foten av oransje treet med ca 36 inches av solid, næringsrik jord. Ikke dekk til jord med mulch eller blader. Jord vil absorbere varmen fra sollys og isolere oransje trerøtter når fryse. Dette er spesielt viktig for appelsintrær som er mindre enn fire år gammel.

Beskjæring

Beskjæring oransje treet vil tillate det å opprettholde sin form og bruke sin næring. Tidlig om våren, når alle sjanse for frost har passert, trim hver grenene. Avskåret grener som små skudd, siden de vil bruke opp verdifulle næringsstoffer. Målet er å bare ha sunn greinene som vokser i størrelse å støtte og holde appelsiner som treet modnes. Hvis det er vinter fryse skade, fjerne de delene av oransje treet.