Om vinduet behandling stiler

April 17

Velger beste vinduet behandling stiler for hvert rom i hjemmet er et spørsmål om smak, men å vite noe om de ulike stilene av vindu gulvbelegg som er tilgjengelige kan hjelpe deg gjøre det beste valg til aksenten din innredning.

Casual vinduet behandling stiler

Cape Cod og Cafe gardinene er populær vindu behandling stiler for kjøkken og barnerom. Enkelt tabbed gardiner kan holde stemningen lett og uformell familierom og soverom. Valances hang over mini-persienner er et populært valg for casual oppholdsrom og soverom.

Formelle vinduet behandling stiler

Formelle vinduet behandlinger består vanligvis av ren paneler, valances og drapery paneler som kan trekkes stengt over sheers. Tradisjonelle formelle gardiner faller ofte like over gulvet. Drapert valances er en populær moderne formelle vindu behandling stil.

Vinduet behandling stiler som rette opp mangler

Små vinduer kan gjøres å virke større ved å velge gardiner eller forheng som faller flere inches under vindusposten. Kamuflasje windows på ujevn høyder av gardiner for alle vinduene på samme høyde fra taket i stedet for å måle fra toppen av hvert enkelt vindu.

Stoff Window Shade stiler

Persienner kan bli trukket over et vindu å blokkere lys og råd til personvern. Romerske nyanser er utformet for å bli trukket langs snor passerte gardin ringer sydd inn gardin panelene. Ballong nyanser ligner på romerske nyanser, men er utformet for å billow i myk kaster nederst. Pleated nyanser og honeycomb nyanser kan kombineres med skreddersydd paneler og gardiner for en mer formell utseende.

Persienner

Vannrette persienner og mini-persienner er populær vindu behandlinger i casual rom og kontorer. Lamellgardiner har en mer formell følelse og utseende. Blinde kan gjøres av stivnet stoff, metall eller vinyl.