Om sovende frukttrær

April 16

Etter frukttrær har produsert en overflod høst i høst, går de inn i en sovende periode. "Sovende" betyr at treets aktivitet bremser til punktet at det ser inaktiv. Nedgang i fotosyntesen oppstå og vekst for året stopper effektivt. Når kjøligere temperaturer signal til treet som skal avsluttes, kan du ta noen skritt for å hjelpe din sovende frukt treet overleve gjennom vinteren og kommer frisk og klar til våren.

Effekter

Med utbruddet av kjøligere vær, vil en frukt tre starte prosessen med å gå sovende. Det første og mest åpenbare tegnet er at bladene skifte fra grønt til en høst farge og deretter faller. SAP bevegelse bremser ned også. Mens treet ser livløs, tar det fortsatt i vann og næringsstoffer, bare med en mye tregere og redusert hastighet. Rot og gren vekst egentlig stopper for sovende perioden.

Forebygging/løsning

Når en frukt tre går sovende, er det den perfekte tid for destruktive insekter flytte og slå seg ned på vinteren. Disse skadedyr vil hule i og deretter gå inn en overwintering stat, der de også vil gå sovende og venter våren for å begynne å aktivt ødelegge frukttrær. Mange gartnere anbefaler en frukt tre sovende perioden spray for disse skadedyr. Bruke plantevernmidler, kjent som sovende spray, samtidig dreper dem når de er mest sårbare, inaktiv og kan ikke skjule i frodige løvverk. Administrerer en sovende spray til frukttrær sikrer at det er færre skadedyr og sykdom problemer når våren kommer rundt.

Fordeler

Når frukttrær gå sovende og sap bremser ned, er det en fin tid å beskjære tilbake trærne. Beskjæring grener under sovende tid vil skade treet minst og er lettere å gjøre enn om treet var full av tykk bladrike grener. I en frukt tre sovende perioden, klippe av syke, død eller overlappende grenene. Dette vil styrke treet og la ny vår vekst å starte uhindret. Også forbereder det treet for tunge vinterstormene ved å eliminere grener som ikke kanskje strukturelt lyd nok til å støtte snø eller is.

Geografi

Mange frukttrær som vokser i subtropiske steder har en hard tid går inn i en sovende tilstand på grunn av milde temperaturer hele året. I stater som Texas og Florida, sitrustrær sjelden gå sovende for lenge. Med mindre bakken temperaturen faller under 50 grader Fahrenheit, vil rotsystem ikke bli inaktiv. Frukttrær trenger en periode uvirksom, men sitrustrær trives med bare noen dager eller uker uvirksom i vinter og det varme været bryter raskt en sovende tilstand i sitrustrær.

Typer

Noen av de mer vanlige typene frukttrær som opplever en periode uvirksom er epler, aprikoser, kirsebær, fiken, fersken, nektariner, pærer, persimmon og plommer.