Om råtnet vinduskarmene

October 23

Råtnet vinduskarmene kan muligens være den største kostnaden for reparasjoner reparasjon ved vannskader i et hjem fra en lekk tappekran eller avløp. Råtnet vinduskarmene ikke ende på terskel alene. Skaden kan gå så langt som stendere og bunnplaten av hjemmet, eller selv ned i gulv bjelkene og viktigste plate som ligger på grunnmuren. Det lille, tre råte stedet kan være toppen av isfjellet når det gjelder vannskader og infiltrasjon.

Funksjonen

Vinduskarmen eller lavere platen av ferdig vindu fungerer som en avløp skuffen. Denne skuffen tillater vannet å kjøre fra lavere felles området der rammen av vindusrute møter viktigste utforming av huset. Lavere terskel, når installert riktig, bør være vinklet fra innsiden av hjemmet og plassert under loddrett vinduet jambs som holder vinduskarmen i grove åpningen.

Typer

På de fleste eldre boliger, 30 år eller eldre, hele vinduskarmen ble bygget av furu tre materiale. Furu, bidrar til alvorlig er forvitring når ikke beskyttet fra elementer av et dekke med maling eller lakk, sårbare for råtner. Felles som er laget av horisontale karm og loddrett jamb må holdes lukket eller annet fuktighet vil samle, infiltrere og begynne å bløtgjøre furu. Dette fører til råtnende prosessen. Andre typer tre brukes i klima med en tyngre fuktighetsinnhold. Sypresser og østlige rødt sedertre er mindre utsatt for fuktighet og elementene.

Identifikasjon

Tidlige tegn på en råtnet vinduskarm kan malingen blemmer eller peeling fra overflaten. Som det kommer fukt under maling, skyve det maling fra bond har til de tre korn. Varme og kulde deretter utvide og forminske tre og maling, og sprekker kan oppstå. En sprekk kan mer fuktighet inn under overflaten av maling. Akkurat som maling er laget for å holde fuktighet ute, kan det også segl fuktighet. Dette hindrer at tre under noensinne uttørking.

Betraktninger

Hvis hjemmet har eldre, solid tre vinduer, kan en årlig inspeksjon være i orden. Dette er noe som alle hus kan utføre, i hvert fall hvis du har en enkelt-historien hjem. Hvis du har windows en andre etasje og er ikke behagelig på en stige, kan du ringe en profesjonell for å utføre denne inspeksjonen for deg. På inspeksjon bør omfatte ikke bare oversiden terskel, men også leddene til loddrett jambs. Undersiden av terskel der den møter fasader på hjem må også kontrolleres grundig. Bøyd ut og over det åpne vinduet nest historien hjemme er ikke en anbefaler praksis.

Forebygging/løsning

Trimme noen busker eller små trær foran vinduet som forlater avfall på terskel. Dette rusk kan forårsake snø opphopning eller is demninger skjemaet i vintermånedene. Erstatt uriktig sprakk caulking, fuger og ingen tetninger hele langs jamb og terskel felles. Skrape bort utslitte maling som er chipping unna eller blemmer. Overflaten skal være gratis og ren gamle male rusk før du legger til at nye pelsen. Kan ikke legge til ny maling over gamle for en god mekanisk obligasjon til tre. Et stramt maling bånd til tre sel ut fuktighet. Dette gjør terskel i vinduet utføre jobben sin med å holde vannet fra innsiden av hjemmet.