Om Pinata klatring Rose

January 22

Pinata klatring steg er best kjent for sin lyse klynger av store blomster. Dette klatring rose når opp til 8 fot i høyden. Den vokser i soner 6 til 9 og er ikke vinter hardy i kaldere klimasoner.

En uvanlig karakteristikk av pinata rose er at det må bli vannet ofte - oftere enn de fleste roser. Den har sykdom og skadedyr motstandsdyktig. Pinata rose vokser sakte og ligner en høy busk.

Blomster

Pinata klatring rose blomstrer gjentatte ganger i våren og forsommeren. Blomstrer har 28 kronblader og svak duft. Pinata steg klynger kommer i slående farger som blanding gul og oransje og endring i purpur røde og rosa.

Delvis skygge hjelper du pinata steg beholde sin varierte farger best.

Pest forholdsregler

Du pinata rose har god sykdomsresistens, men som de fleste roser, kan være underlagt svart flekk, en vanlig sopp. Husk å sjøsprøyt din pinata steg til våren før bladene har åpnet.

Lys behov

Pinata klatring rose gjør best i delvis skygge, som bidrar til det beholde fuktighet det må og forbedrer også flere fargene av sine blomster. Skyggen gjør også blomstrer lever lenger. Full, varm sol forårsaker variert fargeleggingen å blø sammen. Plante den i nærheten huset, beskytter det også mot frost.

Jord behov

Pinata klatring rose krever surt mildt sur jord, enten 5.6 til 6, eller 6.1 til 6.5 for mildere surhet.

Fordi dette rose liker legge masse vann, spesielt i vekst spurts våren mulch rundt sin base å holde på fuktigheten.

Hvordan klatrer

Du pinata klatring rose må trenes til å klatre. De fleste klatring roser har lang canes som er knyttet til en støtte så de ikke vil bue mot bakken. Men er pinata rose's canes for stiv å trene det klatre frem en gjerde. Det kan gjøre godt hvis det er plassert mot en høy søyle.

Måter

Pinata rose kan overføres på flere måter: fra Gran borekaks, samt semi løvtre eller løvtre borekaks. Dette rose vil også ta av pode eller spirende.