Om oransje olje

February 16

Oransje olje er en hardtarbeidende essensielle oljen med flere bruksområder fra termitt kontroll til rengjøring. Denne oljen er produsert av kjertler i en oransje skall. Eteriske oljer er et begrep som er bundet om mye. Men hva er en essensiell olje nøyaktig? I lekmann vilkår er det egentlig den "oljen" av anlegget som det er trukket ut.

Klemme ut termitter

Oransje olje brukes som et alternativ til kjemiske plantevernmidler for å behandle termitt infestations. En fordel å bruke oransje olje er røyk er tryggere for mennesker, dyr og planter. Så, har ikke innbyggerne å tømme ut ved utgassing. En annen bonus er det er mindre kostbart. Og selvfølgelig, det er miljøvennlig. Men oransje olje er i midten av termitt debatten fordi det ikke utrydde termitt underjordiske, bare critters inspektørene kan se. Etter en 20 mai 2009, artikkel i San Francisco Chronicle, da oransje olje ble testet mot andre behandlinger som kjemisk væske og skum, samt borate-baserte forbindelser, oransje olje henger betydelig.

Ekspert innsikt

Sitert i samme San Francisco Chronicle artikkel var Richard "The Bugman" Fagerland, en Stöng talsmann oransje olje. «Jeg bare tror vi skal bruke den minste giftig alternativet mulig sier år. "Og oransje olje fungerer. Det har vært brukt i ca 500.000 boliger de siste 10 årene, og det er effektivt for tunge infestations. Jeg personlig vet av en enhet er 200 condominium kompleks som ble behandlet med den.

Essensen av appelsin olje

En av de mer utbredt bruk av oransje olje er for aromaterapi. Denne essensielle oljen brukes til å roe sinnet, lindre stress og hastighet fordøyelsen. Citrus sinensis, bedre kjent som orange olje med sin søt, frisk, citrus duft, er brukt som en antidepressant, antispasmodic, anti-inflammatorisk, beroligende og selv som et antiseptisk. Det brukes også til å behandle gass, forstoppelse, stress, treg fordøyelse, kjedelige hud, forkjølelse og influensa.

Hvordan du bruker

Som med alle viktige olje, ville du ikke ønsker å bruke olje direkte på huden, men bruker en operatør, enten det er en lotion, olje eller vann. Siden essensielle oljer er svært konsentrert, trenger du bare å bruke 3-8 dråper. Til ditt space med duft, kan du bruke en diffuser, liten keramikk vase du fylle med vann og bruke med te lys for å varme opp vann og olje.

Andre bruksområder

Oransje olje kan også brukes til å rense ditt hjem. Alt du trenger å gjøre er spray litt støv fille og støv. Det kan brukes å spice opp din favoritt oppskrifter, inkludert brownies, pannekake batter og sjokolade.