Om muggen kjeller lukt

October 23

Kjellere er en del av huset, men mange blir henvist til lagring og verktøyet funksjoner på grunn av en muggen lukt. Det er forskjellige grunner for lukt og forskjellige måter å behandle det også. Kjelleren bør være så rent og innbydende som resten av hjemmet ditt, og eliminerer det lukten er et viktig skritt.

Hvor lukt kommer fra

Muggen lukt i en kjeller kan komme fra mangel på frisk luft eller fuktighet. Disse to produsere ofte forskjellige lukter, og ofte kjellere har en kombinasjon av begge. Hvis kjelleren brukes knapt deretter sirkulerer luften ikke som i andre deler av huset. Fuktighet kan føre en moldy mugg lukt som ikke vil forsvinne med en enkel lufting ut.

Hvordan behandle fuktighet lukt

Hvis fuktighet er et problem i kjelleren, er den første tingen å gjøre rent. Denne måten du kan finne ut om fuktighet kommer fra en lekkasje av noe slag, eller er bare luftbårne. Å være under bakken gjør luften i en kjeller fuktig, og kan føre til lukt, men hvis det er en lekkasje sted det multipliserer lukt samt dannelsen av mold og mugg. Hvis du finner en lekkasje når du renser ut kjelleren, få det løst umiddelbart.

For å rense ut mugg og mold spores som forårsaker lukten, må du vaske alt ned med en antibakteriell rengjøringsmiddel eller en blekemiddel. Dette inkluderer innredning samt vegger og gulv.

Installere en avfukteren å trekke fuktighet fra luften, og plasser noen tallerkener fylt med en sitron juice og natron lim rundt kjelleren. Lim absorberer lukt og forlater en lemony duft i luften.

Hvordan å sirkulere Air

For generelle ubrukt mustiness, starter du igjen med rengjøring. Støv alt godt og vaske gulv og vegger. Åpne vinduer og dører til kjelleren og øke trafikken til området. En takvifte holdt på lav vil holde luften circulating og lindre bedervet muggen lukt. Natron er et godt alternativ for absorbere muggen lukt uten å legge overveldende dufter i området.Avhengig av hvor ille odor er, det kan ta noen dager å fjerne lukten.

Bruke kjelleren

For å holde den muggen lukten bort, kan du bruke kjelleren. Jo mer det er folk ut bedre luftsirkulasjon. Jo mer du også bruke kjelleren vil du bli klar over fuktighet og lekkasjer, med enkelte områder hvor mustiness synes å stamme. Dette vil hjelpe deg å stoppe luktene før de overmanne området igjen. Hold kjelleren støvet og ren akkurat som resten av huset.

Forsiktig

Mold og mugg samt støv kan forårsake allergiske reaksjoner og andre helseproblemer hvis venstre ukontrollert. Pass på å løse disse problemene og rengjør dem opp umiddelbart. Også være forsiktig når du bruker blekemiddel for å rydde i kjelleren. Ikke bland det med andre rensemidler. Du vil ikke gjøre deg syk i ferd med å gjøre kjelleren brukbare. Mange bruker luftrensere, for å fjerne allergener fra kjelleren og loft.