Om metall tak

August 5

Om metall tak

Bygge et hjem, bestemme hva slags tak for å sette er av største betydning. Metall tak er meget lav opprettholdelsen, og mange har slått til denne type materiale når de vurderer sine taktekking alternativer. Her er noen ting du bør vite om metall tak.

Instruksjoner

Betydning

•Høyteknologisk håndtak tak brukes for industrielle, kommersielle, detaljhandel og boliger bygninger. Folk velger dem for deres hjem samt deres uthus og garasjer. De er dyrere enn tradisjonell taket.

Fordeler

•Én grunnen til at folk velger metall tak over andre typer materialer er holdbarhet. Mest metall tak vil vare i 30 eller flere år. Mens asfalt må byttes etter 20 år, kan tre riste og Helvetesild vare alt fra 8 til 25 år. Taket sheeting som utgjør metall tak er belagt med en legering av sink og aluminium. Dette er en grunn til at det er merket som lite vedlikehold. I tillegg gir metall tak termisk effektivisering. Den har en større beskyttelse mot brann, og gnist-motstand.

Typer

•Høyteknologisk håndtak tak kan støpes. Selv om en figur kan dannes, finnes det tre design som er brukt: store sprang kurver, rullet bullnose former og kobber kupler.

Typer

•Velg mellom forskjellige metaller når plukke ut din metall tak. Bølgepapp galvanisert jern er sjeldne og ikke produsert. Galvanisert stål er fortsatt laget, men vanligvis ikke vanlig. Den brukes for arv stil produkter. 43 prosent aluminium og 1,6 silisium stål laget av 55 prosent sink, og er kjent som zincalume. Andre valg er metal tile ark, sink, rustfritt stål, aluminium, kobber og stein-belagt stål. Aluminium er varige, men koster mer. Men har det en høy Reflektivitet, noe som gir maksimal energieffektivitet.

Betraktninger

•Recoat din metall tak når finishen slites av. Kontrollere taket først, som du må løse problemer før du press vask. Bruke primer på tørr taket. Dette vil hjelpe feste av topplakk. Selv om du kan hoppe over dette trinnet, er det vanligvis lurt å prime. Bruke to til tre lag med dekkhårene. Kontroller at hvert lag tørker helt før du legger til hvert påfølgende lag.