Om loppe Infestations

February 1

Om loppe Infestations

Fleas er små parasitter som lever av blod av varme blod dyrene, inkluderer human. De er tiltrukket av bevegelse, kropp heten og karbondioksid som oppstår når vi puster. Når folk flest skjønner de har en loppe infestation, loppene har vært det en stund og du måtte håndtere hele livssyklusen lopper å kvitte seg med dem.

Tidsramme

Loppene har en firetrinns livssyklus som sommerfugler. Kvinnelige loppene lå 20 til 30 små, glatt, ovale hvite egg om dagen før de har lagt 200 eller mer. Hvis det er varmt og fuktig, kan egg luke i loppe larver i 2 dager. Hvis det er kjøligere kan det ta uker. Loppen Larvene ligne Mark, men er vanskelig å se. De lever dypt i tepper eller sprekker etasjer. De feed på organisk materiale som voksen loppe avføring og tørke blod for opptil 15 dager. Så de bygge en kokong og angi pupae scenen. Hvis det er varmt, voksen loppene komme ut av kokongen i 1 eller 2 uker, men de kan leve i cocoons for opptil 2 år. Når voksen loppene forlater sine cocoons bor de ca 30 dager. Voksen loppene hjemme utgjør bare 5 prosent av befolkningen. For hver voksen loppe i området, vil det være 2 pupae, 7 larver og 10 egg.

Identifikasjon

Fleas er små, fra 1/12 til 1/8 tomme lang. Kroppene har spines at stokk bakover, la dem klamre seg til pets og emner og gjør dem vanskelig å riste av. Kroppene deres er svært smale. De har ikke vinger, men de kan hoppe 8 inches høy og 16 inches over. De er rød, brun eller svart. Loppen Larvene er hårete, men de er som en orm som de ikke har ingen ben. De har en brun hodet, men ingen øyne. Siden voksen loppene er så liten, er en måte å fortelle om du har dem i et område å sette på et par hvite kneet sokker og gå gjennom området. Hvis det er loppene der noen av dem bør hoppe på sokker, og du vil se svarte flekker på de hvite sokkene. Hvis du ser på en loppe gjennom mikroskop, vil du kunne se piercing munnen som brukes til å suge blod.

Typer

Sand fleas er funnet i kystnære områder. De lever i våt sand og lever på plankton og andre små vann skapninger. Hvis de kommer i kontakt med dyr og mennesker, de kan forlate smertefulle biter, men de vil ikke leve lenge nok til å hjemsøke hjemmet som de er krepsdyr, ikke insekter, og behovet for å leve på strender å overleve. Den vanligste typen fleas er katten loppene. Det er dog lopper, som ser ut som katt lopper, men de er sjeldne. Sticktight loppene klamre seg til kjæledyr øret og øyet og er funnet i nærheten fjørfe gårder. Hvis du har lopper på kjæledyr og infesting hjemme, er de sannsynligvis katten loppene.

Effekter

Loppe biter er irriterende og smertefulle for deg og din pets. En matbit vil være en rød flekk på huden med en rød halo, vanligvis på lavere beina. De klør, men hvis du lider av allergi mot loppe biter, kan du også ha håravfall og infeksjon. Katten fleas kan også være årsaken til murint tyfus hos mennesker. I middelalderen gjennomført loppene på rotter sykdommen kjent som pesten som drepte tusenvis av mennesker. Kjæledyr må biter som klør og bli skorper. Kjæledyr kan også svelge loppene som inneholder tapeworms. Hvis det har vært en loppe infestation hjemme, burde du sjekk din pets' avføring for tegn på disse innvollsparasitter.

Forebygging/løsning

Hver kvinnelige loppe legger til 400 egg. Dette betyr at det vil ta mye tid å kvitte fleas når hjemme har blitt infisert. Bade kjæledyr med loppe sjampo og søke loppe behandling som dreper voksen loppene og egg som Frontline Plus eller fordel. Du kan også prøve en spray som Petcor eller et pulver som Permethrin støv. Mange også sverger ved loppe krage for å hindre en loppe infestation. Vakuum gulv og møbeltrekk ofte, fokus på områder kjæledyr har vært. Hvis du har en bagless vakuum, ta det utenfor å tømme og rense den. Hvis vakuum tar en pose, fjerne den umiddelbart etter støvsuging, Legg den i en søppelpose, og sette den utenfor. Fjern pets og folk hjemmefra og satte en loppe bombe hver uke i tre uker. Hvis du foretrekker, kan du spray hjemme med Drop Dead loppen sjøsprøyt eller hjemme behandling spray tilgjengelig fra din veterinarian. Vaske sengetøy og pet liggesåret ting leker i varmt vann. Kjøp kiselgur, som er laget av knuste skjell, rundt hagen din. Den lille skarpt kanter kutt og dreper lopper, men skade ikke mennesker eller dyr. Behandle gården med granulater Bifen G å drepe fleas. Det aktiveres av regn så det vil begynne å virke hvis kiselgur vasker bort. Plante lavendel og mynte i hagen din. De holder loppene unna, men skade ikke din pets. Eukalyptus kan også drive tilbake loppene, men du må holde ditt kjæledyr som det kan være giftig for dem.

Ekspert innsikt

Siden det tar så lang tid for å kvitte seg med lopper, og det kan bli svært dyrt, kan du være bedre hvis du leier en exterminator fra begynnelsen. Exterminators er fagfolk som har vært håndtere loppe og pest problemer i mange år. De vet hva som fungerer og hvordan det kan påvirke deg, din pets og miljøet. De vet hva kjemikaliene de bruker inneholder, så hvis du er følsom for en viss kjemisk, kan de bruke noe annet. Best av alt, de fleste exterminators kreve en avgift som vil dekke innledende behandling sammen med noen oppfølging behandlinger som kreves. Mange selskaper vil tilbake opp til seks måneder etter sitt første besøk til respray om nødvendig. Du kan også ta kjæledyr som har lidd av en loppe infestation til veterinær. De har Loppa dips, behandlinger og eventuelle medisinske behandlinger for allergi og tapeworm som kjæledyret trenger. Søker råd fra eksperter kan være den beste ideen under loppe infestations.