Om landskap steiner

November 30

Landskapet steiner kan brukes i liten by hager eller stor suburban landskap. Noen kan også brukes av leilighet bolig for å legge farge til sine beholder hager. Landskapet steiner er tilgjengelig for å passe alle behov og landskap stil.

Fakta

Naturlandskap steiner er ikke glatt, selv når de er våt. De er også miljøvennlig for en rekke årsaker. De kutte ned på plenen avstanden; Når det er mindre plen å klippe, brukes mindre energi. De også kutte tilbake på vann er nødvendig for planter, fordi de holde fuktighet i jordsmonnet.

Typer

Landskapet steiner kommer i en rekke typer, former og størrelser, som stranden småstein, tørketrommel stein, skifer, skifer, koraller stein, river rock, fieldstone, blokker, cap rock, kvartsitt eller travertin. Hver enkelt gir landskapet en annerledes følelse---enten formell, uformell eller rustikk.

Funksjoner

Stranden småstein kan være så liten som en halv tomme eller så store som 7 inches og kan være hvit, grå, sort, ulike nyanser av brunt, rødt eller blått. Tørketrommel stein er brukt Brostein, og hver og en viser effekten av århundrer av bruk. De er vanskelig å finne, men verdt innsatsen, og kommer i nyanser av brun, grønn og grå. Skifer og skifer er flatt og tynne med ujevne kanter. Koraller stein kan komme naturlig med ujevne kanter eller kuttes i blokker. Det er gamle; Her finner du avtrykk av fossiler og fargen varierer fra hvit til beige. Elven er funnet på bunnen av elver og har en glatt overflate. Den kommer i mange størrelser og farger som spenner fra tan til lyse rødt og blått. Fieldstone kommer i mange varianter og størrelser og i nyanser av jord tone. Blokker kan gjøre en dramatisk uttalelse; avhengig av hvor de kommer fra, kan de komme i uvanlige farger som oransje og rose. Cap rock er funnet i sandete områder. Det kan være alt fra 2 til 6 fot lang. Kvartsitt er en slitesterk stein som kommer i forskjellige nyanser av rosa og gul, med striper av en mørkere. Travertin er en form for kalkstein. Den kommer i nyanser av gull, fløte, grå, fersken og rød.

Funksjoner

Mest landskapsarbeid steiner kan brukes i en rekke måter. Stranden småstein brukes i Bed å holde fuktighet og stoppe ugress fra voksende. De kan også brukes til å fylle ut sprekker i stein gangveier. Tørketrommel stein kan brukes for gangbaner, innkjørsler eller som en hage grensen. Skifer og skifer har vært brukt til gangveier i år, men de kan legges flatt en på toppen av den andre å gjøre en uvanlig hagen veggen. Koraller stein er sterk og kan brukes i trafikk. Blokk kuttene kan brukes for en formell portrom eller terrasse. River rock brukes som og fosser, samt en kanter for blomster eller gresset. Fieldstone er flat, og som gjør det et godt valg for gangveier. Blokker kan brukes rundt menneskeskapte dammer for å gi dem et naturlig utseende. eller kan gjøres i fontener. Takbergarten brukes til å lage fosser, rock vegger, aksent stykker og plantasjeeiere. Kvartsitt er sterk nok til å brukes på sand uten skade. Travertin er sterk nok til å ha blitt brukt til å bygge pyramider. I dag er det populær for bruk rundt bassenger.

Betraktninger

Fargen på de landskapsarbeid steinene er en stor betraktning. Du kan velge å matche fargen på steinen til fargen på huset, eller velg en kontrastfarge for en helt annen følelse. I hagen kan du utheve fargen på blomster ved hjelp av en kontrastfarge. Hvis de fleste av fargene er lyse, bruk en mykere tone og skruestikken versa.